[倒數兩個月] 寒蟬鳴泣之時 卒 (80) 2021年7月放送!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Netflix 有 重睇
蕾娜對藍眼睛
比2條紅眼仲恐怖

以前又可以唯一存活做保險
下季會唔會有外掛呢
正如套嘢入面形容,現實世實同underworld 之間嘅關係就係造物主與人嘅關係,換言之係上層與下層世界嘅關係
舉例嚟講你會唔會諗上帝係異世界人
你會唔會認為上帝
A世界所製造嘅AI喺B世界(虛擬)可以嚟到A世界咁算唔算係
但係全部都係dependent on A世界
假設A世界冚球剷故事就完
所以唔算
冇深入了解刀劍uw個地下世界係點
正如套嘢入面形容,現實世實同underworld 之間嘅關係就係造物主與人嘅關係,換言之係上層與下層世界嘅關係

舉例嚟講你會唔會諗上帝係異世界人
估唔到仲分析緊
唔係現實就係異世界
一齊討論交換意見
叫人買vn嚟睇唔係咁易的,仲要冇中文
幾可除左講主席會講同一樣嘢咁耐
個結局好爆?
我以為都係嗰種平平淡淡嘅異世界結尾
我諗如果uw個世界可以脫離到原本世界個控制就得,但我唔知佢個設定係點
邏輯上爆到我通宵瞓唔着
即刻三百萬字內容一環扣一環咁解通哂
感情仲高漲過火箭升空
挑機搵一個小說有解得更好嘅結局

然後300年後UW發展成一個有規模嘅社會
SSSS今集好正
https://youtu.be/EEbWRjavSVw
Ayase(YOASOBI個作曲)新歌
特登叫人幫我係m網到買
因為有佢我地先有卒睇
果陣高登有條友叫nano.rape成日係度開on9 post惡意洗臭nano.ripe個朵
條友唔妥佢啲咩
睇黎你都係動物台STAY左好耐
唔知, 果陣佢開親post第一句個model一定係咁,
「我nano.rape, ...」以下千字廢話省略
又係果啲頭暈身興就開個垃圾post果種浪費網路資源既垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞