[倒數兩個月] 寒蟬鳴泣之時 卒 (80) 2021年7月放送!

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
仲要等大半年先到
btw小熊果架原來正常車唔洗再驚詛咒
腦細竟然報錯料
今集好gay
正雄入男廁整彎個正太
俾風平浪靜仲細膩papa我覺得好睇嘅其中一個原因係海底人嘅背景
pa我好多都未睇 angel beats tari tari 花開物語嗰啲
多謝大家
你講邊個鯊魚
V
除左v仲有邊個
未出喎星期五先出
依家得個剪影
剪影都夠j啦

開咗唔夠兩個字已經11萬人睇緊,果然係一姐
咩事
https://youtu.be/NkMRyn0DL5I

呢首eve sou好聽
慢慢
如果冇咁多時間
就睇花開,truetears 呢2套係由頭好睇到尾

雖然我讚到truetears點好點好,但始終只係一套戀愛番,冇咩人生意義/大道理
如果true tears係成名作,花開就係招板作

jk女主喺東京嘅屋企俾人追數,媽媽去搵情人避難,叫個女自己去金沢搵開旅館嘅阿嫲(從來都未見過,因為老母細個離家出走去東京),咁細個就要離開自己長大嘅地方,離開朋友,見一個從來都未見過嘅嫲嫲,仲要幫手喺旅館做野,由初初個個都唔鍾意女主,後來用行動令到所有人認同自己留喺度做野...

既然你未睇過花開就更加要睇下花開,角色成長係主線,
就算係配角都好,每一個都會有個人成長之餘,仲會連帶主要角色成長,冇一個一設係冇用,呢點好佩服至於4個女主要角色外型同性格都各有特色,總有一個討好到觀眾

作畫方面,個人認為係pa裡面數1數2最靚雖然冇風平浪靜用色咁鮮明,但花開嘅桜色好洗滌心靈

本身套野講工作已經罕見(pa獨有工作番),工作以外嘅友情線,親情線,愛情線都拿捏得到,仲有搞笑成份
睇完之後會覺得好refresh
唔想打留M咪打多謝大家
豪哥
魚住
呢個數學老師既中文程度有無小學水平?
https://lih.kg/2519744
教師甄試出到呢個程度咁唔多啦
呢個數學老師既中文程度有無小學水平?
https://lih.kg/2519744
教師甄試出到呢個程度唔多啦
其實"中之人"係咪日文黎?
Eve + Sou = perfect

中の人 なかのひと
點解用中而唔係背/後
中の人 係佢地不嬲有嘅term嚟,唔淨係指v
角色嘅演出者/公司運營者/唔同產品或者service嘅開發者 等等都可以叫做 中の人
好似聲優都係 中の人 嘅一種

總之就係有 裏方 うらかた 嘅意思,姐係背後付出努力嘅人咁上下
做咩負評仲要一分鐘唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞