[NS] Monster Hunter Rise (64) 滅絕轟炸機攻略組

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想點餵法
呢排連線打果陣好lag
成日隻怪出完招會定係到半秒先再郁kick下kick下咁
街場定同係到開場都係咁
大家有冇呢個問題?
我都係 同埋係突然跳滿條bar
又麻又眠又毒又減氣又龍擊
點會唔夠做
減氣其實有無用
其實無 純粹吹奏下馬桶塞
撞過 有禁B , 無事之後會行行下跌落黎
有時行到去一d位撞到無撞過牆就跌左落黎
撞過就唔可以行太遠 行太遠會甩

呢個設計好正
成日覺得條龍內心OS: 我俾你騎係因為我打交打輸想搵幫拖 DLLM你撞我落牆度係咩意思?
刷首領青熊 操泥翁成日比青熊吊打
仆街泥翁個攻擊判定太遠比青熊埋身打唔中, 仲係咁比青熊撞
泥翁D技勁但真係太長前搖 成日俾人打返轉頭
撞完唔可以走太遠
輕腦只股我邦
其實阿Ernest Cheung 我相信你都係睇呢度而入去留comment 架姐。

多謝你塞錢落我袋先。

既然你睇過咁多TA片,你應該知有分無限制同TA wiki rules架可?

無寫明TA rules既都係無限制可以用穴同閃,更加可以返營,話之你坐營坐半個鐘

另外,唔計我捉龍果3個穴,我只係用二1個麻穴開場,1個閃,有粒miss左,咁都叫多?其實無限制你真係可以用晒你身上既穴甚至返去拎,如果你都仲可以打出咁既時間的話

我唔介意嘗試挑戰下TA wiki rules既
你睇咁多片應該都識架?一齊玩下囉

TA片做乜要好睇先
睇唔少又唔拍條
囗交獵人,憑感覺殺龍
呢d人講就天下無敵,真係打個陣...
做愛
睇睇下D口吻咁似輕鬆loop青熊果條垃圾
叫佢拍片一齊挑戰下 , 又扯開話題乜鳩塞錢入你袋
我睇保特跑 100米 , 我夠識講對腳應該要點點點 , 着乜乜跑鞋
我就係做唔到佢個時間吖嘛
但就唔會話 10 秒內 跑 100M 好易啫 , 更加唔會教保特要點做

Ernest Cheung 接實啦
有個咁嘅人出現過咩

demo2果陣叫佢loop鋪怨婦龍黎望下
兜到去講緊loop青熊獸
仲要冇片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞