啤梨晚報即時討論區 (29)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
黑師灌輸西方邪惡價值觀,要推佢落床懲治
網台界李我
唔做下show點谷票房呀
一有所謂拗撬就唔播,呢啲算唔算又係cancel文化? 🤔 唔知幾時開始呢啲就變到咁
美國民主黨非裔女眾議員以「生育人」一詞稱呼女性
https://lih.kg/2524452

物化女性??

母親唔偉大???

死左膠

成班偽正義魔人就最落力想搞爛多元價值
myradio呢啲佢當係網台
但啤梨晚報佢見嚟嚟去去都係兩丁友9up所以入落個人頻道
其實係點樣分,而家係人都可以開頻道🤔

193: 想學我地?算吧啦 傻X
https://lih.kg/2525517
個人係鐘意ERROR多過MIRROR
當然2隊野都>>>>>>垃圾TBB
宇宙通行
爆左第一野seed

啤:(假設情境打開飯盒 見到栗米肉餅飯 再掩返蓋)嗱 大家香港人 老老實實 (平靜語氣)你覺得呢啲閪野係人食咩(逐漸蓄火)(再睇撚住個工作人員 諗起坐呢啲閪監)ahhhhhhhhhhhhh (一個飯盒車落條工作人員到)dllm 比啲咩嘢食 我哋大家一齊出去 去東涌食飯 走

中国民主
有民有主
ah diu 講錯

佢地只得群眾 人民即係與黨有相關人事先配叫人民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞