【ViuTV】《ERROR自肥企画》(15) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
90 Like 10 Dislike
自從有咗Dee姐呢個朵後d job就不停嚟,點會嬲蔡思達係白鴿眼on9,嗰時達哥咁紅都唔識跟住上,淨係孖住去電腦遊戲有關嘅function都夠做啦
有可能架,之前大隻佬都比kb火火玩返轉頭
好有反差
其實調查戶總數係1千個盒,
幾百部如果係指會開電視機既收視戶咁又岩喎。

而家已經係網絡時代,
部機真係連用咩app睇片都調查到?咁誇張?

蔡思達直頭on9, 個時同場仲要扮大家姐黑真達哥面, 心諗人地紅你好撚多囉扮大牌

其實大家都係做娛樂圈, 大方D笑下反而有個 gimmick, 仲可以食住真個勢接多D job, 多個機會show 比人睇自己有咩 talent
本身熟吖嘛佢哋
游學修都話dee姐似滾球獸
我唔係話佢太多遊戲,而係關於遊戲內容
依家感覺一個遊戲都好似匆匆忙忙咁
同 error 遊比好難比嘅 我覺得 so far 三集都幾有趣幾好笑
時間短就真係無計 一集得廿幾分鐘
呢個都似喎
係外國可以玩到人地最痴線的極限運動、遊樂項目eg笨豬跳,而家連澳門個塔都去唔到,上次跳潭、攀瀑布又俾美女玩咗

不過同意,遊戲係無error遊咁好睇,而且講個人自肥都講咗10分鐘,除了Dee果part mockumentary,其他都係一般
查唔到啦 部機係計你開電視睇邊個台黎計收視
所以cctvb 先有d 咩跨平台總收視 個d 鳩野

Wa diu
我覺得自肥計劃拆開一集出好過
成集全部都error 流忍者做主題
家陣cut cut 埋埋得十幾分鐘玩遊戲
而家dee 姐食住條水多左幾多job 可以2兄妹一齊拍野
同埋琴日個集係多左人鍾意dee 姐 拍到勁cute
琴日阿Dee個人自肥presentation啲笑點睇到都有D尷尬
不如攞嗰十幾分鐘去玩遊戲仲好
而家想推呢首上熱門
有無昨日無碼版爆丸link ?
我估mike導佢哋都明如果無限輪迴error遊,咁同cctvb無分別,所以先諗新節目,其實對觀眾對viu都係好事
我都覺得好似好短就帶過咁
ERROR遊都係半個鐘節目但ITEM好似多好多咁
其實一氣呵成咁玩遊戲好睇啲
但怕之後齋做自肥企画會悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞