【ViuTV】《ERROR自肥企画》(15) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
90 Like 10 Dislike
想知有無打底
唔係真係大膽到咁呀?
嗰集真係笑到仆街
其實好老實,唔知點解追咗三集,發覺節目內容好似有D失望,我唔知大家有冇咁嘅感覺

我諗主因係咪節目時間太短?,俾我嘅感覺所有遊戲都好似匆匆了事,但遊戲懲罰係幾好睇嘅,但遊戲內容冇嗰種刺激感

但可能精彩在後頭啦,我都係會繼續追
明明好無里頭但笑到仆街
冇一千 得幾百咋 你高估左
想像唔到
其實宜家咁都幾好啊
印象中係
Dee: 搵個靚女同佢去荒島玩2日1夜
193: 整隻歌拍隻mv,由唱到服裝所有野都自己發板
肥仔:團劇
Poki: Mike導幫佢度身訂造嘅洗白計劃
同error遊個d比係差d

不過鳩鳩地笑幾個字可以接受啦
有啦
爆丸
執番梘再烏低身,又打晒格仔,真係笑到仆街
原來係mike導唱
咁有才華
打完格仲咸濕過無格
見到毛巾反而無乜野,打左格就點都以為係全裸
佢有無呢啲我都愛啦
支持一哥

唔係個個啱大隻嘅,陳奐仁嗰啲真係唔練大隻好睇好多
得好少人有收視機

所以tvb啲收視唔撚準
而家有1000嫁啦 多左200部黎計收視嫁
做左廿幾年人 唔係因為193都唔知原來係咁
理論上香港收視率(包括ViuTV都公認呢個計法)係:
1000部連接咗收視盒嘅電視機+網上點擊率

//2018年,無綫電視、ViuTV、奇妙電視聯同香港11間廣告商會成員公司成立「香港電視觀眾收視調查創辦委員會」(FSC),並委任中國廣視索福瑞媒介研究(CSM)為2018年至2023年的香港電視觀眾收視調查機構。新監測方式則會分成「家中電視觀看」(In-home TV Viewing)及「網上觀看」(Online Viewing)兩種。前者將目標抽樣家庭由 800 個增加至 1,000 個,即是在該 1,000 個樣本家庭中安裝「個人收視記錄儀」,並監測每個家庭的樣本成員所觀看的內容,包括免費電視或收視電視節目,以至各種外置至電視的訊源如衛星電視、串流影視內容、影碟、遊戲機等,而收集的數據將會包括直播、時間平移(Time Shift)以及 7 天內的點播重溫內容。另外,加入「網上觀看」(Online Viewing)數據。「網上觀看」收視數據將會分為 3 部分,包括由 comScore 提供的「串流標籤」(Streaming Tag)統計數據、「家庭互聯網測量儀」(Focal Meter)及「虛擬測量儀」(Virtual Meter),去監測所有在線裝置觀看電視節目的情況。所謂「串流標籤」,就是用作監測指定裝置觀看相關網站及 Apps 的內容種類、觀看時間等使用情況;而「家庭互聯網測量儀」則是監測家中所有在線裝置,去確定裝置是否在家中觀看節目;至於「虛擬測量儀」則是用作記錄那一位家庭成員正在使用某一裝置。[4]研究更會每年另做兩次基礎研究,隨機抽樣地址訪問,每次面對面訪問約2000至3000樣本戶,並會將結果和現有接受收視調查的樣本戶作對照。最終反映出來的其中之一項變化,便是每年的每點收視點包含的觀眾數目均有不同,例如在2020年每收視點便包括6.359萬名觀眾,到2021年推及計算的每點收視點會代表6.554萬名觀眾。[5]//
dee gor dee姐可以拍亂馬1/2
真,一直都唔知啲收線點計
anyway,繼續睇自肥
咁你哋應該好後生
咁先可以引起觀眾遐想啊嘛
全能mike
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞