笑死!撐警牧師聲稱患重病,決定聯絡《蘋果慈善基金》幫忙進行治療!

573 回覆
1981 Like 37 Dislike
咁慘
叫蘋果基金幫你祈禱得啦洗乜捐錢
去打兩針4hing咪唔洗年年打咁破費
唔認同地位越高認識越多就受更多管教,首先唔應該有地位存在,牧師就唔應該有地位俾人高既形象,佢地係上帝僕人我地都係,你咁講即係證明教會系統既存在就係絆倒人

政治上偏差先係最緊要,得個講字真係講經咩,耶穌既到來就係叫我地咪再自己活在守禮法安息日呢D舊約,而係入世活出生命的樣式,即係屌7不公義既事建議呢位所謂牧師都係返去睇多D聖經
見完上帝見毛主席
咁佢個慈善基金由好耐以前已經運作緊
果時都未有反送中 雨傘etc
正想講
好似話佢有delete19年後d posts

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155942930562195&set=a.10153264716522195&type=3
佢Facebook明明話佢賣嗰隻電解還原水就可以醫好三高架喎
佢飲多啲水咪好返咯?
人地註冊慈善團體黎
開咗多年,要交盤數俾政府檢查

人地緊張過你啦死五毛
咁你咪又係駁唔到
「藍店廣告照賣,市民就抵制」論有幾一箱情願
藍店翻生成功

點樣鬥死? 我講一句佢就會執笠?
俾意見又唔撚得?

他日蘋果有咩差池
都只會係因為港共清洗 正如港台有線新聞等等

唔會係因為香港人俾意見批評吓就會死
香港人一樣有批評過其他媒體
佢只要肯聽肯改就得啦

但係蘋果仲推緊袁詠兒專訪幫人洗白
消費券啲片猛叫人用支付寶
例子多不勝數
根本大把問題係屌得少
信主仲醫乜撚野呀早啲去見主唔好咩?耶撚就係咁撚虛偽
兩蚊好
好事成雙呀
source?乜都好似話同聽返黎

十足十啲藍絲係度9up聽講

屌你,自己友都唔理你
你都係快啲去見上帝啦王牧師
https://m.youtube.com/watch?v=RejBjeg8nUQ

佢間教會sell神定sell水機
次次耶撚有事都好想講呢句
早死早著
個po由屌個撐狗牧師俾你spin到屌返蘋果,好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞