[LIHKG] Galgame推薦及討論區 48 尋找失去的白毛蘿莉

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

忍唔住想丁多次
睇完 劇情好屈機 變左玩galgame咁個立意高到
男主發夢玩無限輪迴 然後成長 主動企出嚟迎戰 唔再匿埋 原版明日香終於原諒佢 想比佢體驗一次true end 先再番去現實
明明可以係虛幻幸福繼續生存 但男主決定去現實面對(Little buster影子?)

去現實前仲還明日香黨一個心願:兩個冇之前記憶既男主明日香 開開心心生活落去 true end (好似clannad nagisa番生同tomoya一齊生活咁)

番到現實: 兩個捱住舊石 拖住手
番去現實前: 明明兩個都痴左線 真司掐明日香頸 唔想佢喺哩個咁慘既世界生存 明日香就對男主條廢柴好失望
個對比真係好屈機 男主同明日香終於得到救贖 可以係個咁痴線既世界生存落去 真係true end
h漫大師
相比起Q 真係唔知做乜9
聽人講eva 終 都係好垃圾
睇全年齡 有冇h版
新劇場得序同破睇得過
Q時間線一次過跳到咁後
終反而都仲OK Q真係好難幫得落手
仲等緊香港上
識日文老西都簡日文啦原汁原味,佢官中咪即係比強國漢化組擔正分紅
其實好多時都係就咁比左份翻譯費就算
唔會再有分成果D野
其餘全部dlsite alicesoft自己食晒
另外,dlsite好似自己有翻譯team
係唔係漢化組D人就唔知了
我點都睇日文,H scene見到中文就扯唔起
h scene邊洗字幕
好多冇得隱藏個對白框auto
咁.......
請合埋雙眼
聽聲幻想番個畫面出黎 ⁠
笑到J唔到
而家先?
講起h scene諗起姐,呢幕係我最近期笑出黎既h scene
入面好gay
出返來先
邊度?
同人小品果D應該係DLsite官方,A社就肯定係漢化組,咁其實係好事黎既,佢唔收編都係會有老翻漢化,依家咁大家有SO

只係以前玩漢化GAME中過太多伏啦有啲仲衰過機譯完全唔知嗡乜春
食生肉咪當順便練生字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞