[LIHKG] Galgame推薦及討論區 48 尋找失去的白毛蘿莉

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
終於玩完源平繚乱絵巻GIKEI 好耐冇寫過感想

鐘意歷史改編作嘅好值得玩 故事係男主穿越過去做源義經 分3章:真實歷史 + 2章歷史if 戀愛成份唔多 最多都係兩個囡囡互相吃醋 整體嚟講唔錯
弁慶嘅忠義、源賴朝嘅殘酷無情 、義經嘅傻奸奸都表達得好好,特別係源義經同家臣之間的互動特別出色,CG好靚,音樂OK
要彈嘅係打仗戰鬥就寫得麻麻,同埋高潮同感動位寫得唔夠深刻

CV: 9nine春風學姊配女主1沖著佢把聲玩 , 女主2步サラ,之前冇咩留意, 但今次佢配妹好正
Hs: 好實用 好純愛 好想除褲 有feel過拔作
源平合戰編 : 跟歷史 好睇! 見到義經靜御前悲劇 睇到個心up住up住 義經受嘅壓迫、無奈 、心態上嘅轉變都寫得好流暢

北行傳說if編 / 偽經if編 : 冇時間可以skip, 因為哩2篇都冇咩轉折位同埋人身角色冇咁豐富

最鐘意角色: 藤原秀衡(老頭子) > 紫都香 > 樓子
好想俾紫都香妻管嚴
https://youtu.be/ZFOfgcpKIfg

唔係純愛 又冇loli應該冇人玩 建議鐘意春風學姐把聲可以玩 比起9nine配得好左好多
竟然有人移植Plastic Memories過黎PC
PSV果隻?
N年前PSN特價買咗未玩過
yes
係咪可以期待下有漢化版
就漢化移植版
咁正
歩サラ最近真係密左好多開台 就快轉行做utuber咁
佢早兩日通頂玩bio真係痴線
咁多人課金好賺過做聲優啦

其實我諗左好耐
個心形點做到
做到喎

btw有圖有真相

記住對手唔準抬高
中央大學男女貼窗嘿咻!校長致全校公開信「這次,我們一起下車」
https://lih.kg/2518316
校長up mud
有圖咪上車 落車咪叫你地del圖
好似係咁解
就好似佢咁擺位
只不過唔係即刻自然做到
做到
但係d手指又粗又短做出黎好柒咁解

手臂要貼住個身,記得唔好分開

利申 做唔到
咁高學問
應該唔係好多人做到咁 基本上D筋會扯住晒
話做到果D影出黎既圖都係手臂冇貼住既,咁我都做到啦
一係話做到但冇圖
係扯住但都做到係男人做好怪好膠咁解
終於推完白毛
成條線總結=白毛點樣逆推番男豬既故事
平平淡淡咁囉,劇情又唔係好突出
係共通線就估到晒後續 好似係

冇意欲推其他線,其他人推完補充

比大家聽Rin'ca
https://www.youtube.com/watch?v=MClTKczIN8A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞