TSLA 43 有緣通洲街相會

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
打開咩位
好有錢
場邊講波個d
咁勁
扮一陣野又唔扮了
星期六廢老尻噏 今日同星期一都會暴插
岩岩諗住set定價入貨,原來尋日$651買左我都唔知
幾十萬郁左都唔知 又一個大戶
我係大芋幾十萬津巴布韋錢就有
股價會反映
好有錢
大戶先會入左貨都唔知
係7仔搵到新野食黑椒台灣腸菜脯肉鬆台式飯糰
逢高加沽 本多終勝
閪冧成晚無人討論
佢未閪冧呢個po閪冧先
好快西林
感覺660樓下收
Tesla 承認今年底前或無法實現全自駕

2021年5月7日週五 下午7:11·1 分鐘文章

Tesla 承認今年底前或無法實現全自駕
<匯港通訊> 《路透》引述美國加州汽車管理局一份備忘錄顯示,電動車生產商 Tesla(特斯拉)向加州監管機構承認,今年底前可能無法實現全自動駕駛技術。

Tesla 行政總裁馬斯克今年1月表示,對旗下電動車今年將能夠以超越人類的可靠性來進行自動駕駛充滿信心。

自去年10月以來,Tesla 向部分員工和客戶推出「全自動駕駛」(FSD)計劃的測試版本,馬斯克更在 Twitter 上大肆宣傳該功能。

不過,今年3月初,加州汽車管理局與包括自動駕駛工程師 CJ Moore 在內的 Tesla 代表舉行電話會議,根據會議備忘錄,管理局認為馬斯克的帖文與 CJ 的工程實際情況不符。Tesla 目前處於第二級技術,即需要駕駛員監督的半自動駕駛系統。

同時,Tesla 也承認年內或無法實現全自動駕駛,集團稱,在談到第5級全自動駕駛能力時,馬斯克是在根據改進的速度進行推斷,Tesla 並不能確定其改進速度能否在今年底前達到第5級。 (BC)

#Tesla #特斯拉
隻閪股, 每日插啲, 幾時50蚊 ?
一切都係船長嘅錯

係時候掉你依個船長落海
(大副比左20蚊我買雪糕,你比雙倍我,我當無野發生)
骨魔靈,尋晚減左兩股保平安
不了 叛徒
骨魔靈,大副又要番工不過放工去買玩具係開心既
原來係依位船員信念唔夠搞到沉船,綁你係船尾釣鯊魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞