請求IT 人幫手

84 回覆
0 Like 61 Dislike
想問我係思覺失調定點
啪enter
睇下手機有無奇怪app先啦 之前見過有隻app 係比恐怖情人用 係會record返你打咩字 打過比邊個 同上咩網
專業版

跟著你去桌面右鍵display setting
入到去左手邊有啲選項,睇下remote desktop有無enable到
咁唔關事了 你check下email

樓上有巴打講過佢可能拎左你email access然後忘記密碼入去

或者你有無click過啲可疑link

其實佢無拎你帳密 單純你㩒左啲link 然後就用你messager send野

有時啲人咪好興messager send 條link問is you?
跟著你一㩒完你又會自動send呢條message比其他人
但我用iPhone
想問有冇技術/ 野 每次都監控有邊幾個連結左router, 一有新連結 就sd message 俾我
而家router 有幾個唔識既 仲有個google 連結左我router
你點知俾人hack?
假如你desktop PC 係某個website有login過,你個browser cookies 入面會有個session ID,
copy and paste呢個session ID 就可以係其他電腦登入你個account。

用Chrome㩒幾個制就睇到session ID,所以建議你上完某個網站就log out,令到個session ID無效,copy左都冇用
咁咪 delete 晒 d account 去
Fb 我以經刪晒野,ig 本身連fb 轉手機後 用fb 登入 佢話出現問題 登入唔到
佢好多FD d fd 幫佢話唔定
我攪咁多野又影相 真係玩大家時間?如果冇野既 我得閒訓一仲好,我冇咁得閒玩假膠
人格分裂?

轉左密碼 佢即刻入到我router 本名叫Samsung , 改左名做hack 封鎖左佢後,格左1分鐘 就offline
講真就咁睇樓主咩都比人爆哂, 唔一野換走哂做新野遲早慢慢一步一步比人爆番哂D ACCOUNT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞