請求IT 人幫手

84 回覆
0 Like 61 Dislike
但係email forgot password 用翻之前舊果個 email
做左,照hack
轉過n 次paaword 轉到連自己都差啲唔記得
你係咪有savepw係browser
用iphone 轉
改mail
起新email
回想下幾樣野先
1) 幾時開始有呢樣野發生(你recall到最早係幾時就得)
2) 有D咩情況導致你覺得俾人hack左(冇啦啦delete comment唔代表一定係佢)
3) 有咩異常舉動(曾經攞過電話去搞?)
4) 係咪唔係成日update apps 既人?
5) 有冇裝D咩第3方軟件?

利申只學過幾個月security 仲學緊
你堂姐其實係唔係你另一個人格嚟...
1)伶過去整個mon
2) del comment 外,出左post 屌9 hack 我果個人,之後收到email 話想改 password
3)fuckbook 開雙重認證 加全登出 再改密碼 有人用我messager 屌9 一個人
個router 得6 個人用 有8 個人connected
唔係8個人 係8個device 先搵出屋企有咩野係用緊呢個router
對照個mac address 再set white list同black list

如果覺得危險直接改password, hide ssid 同時做埋上面既野
就咁睇
1) 俾人直接攞左電話去睇/做你所講既野
2) 可能好似上面巴打咁講 去睇下醫生啦

唔係唔信 但係如果做到呢步佢一定唔會係就咁擺係到
佢一早send呢堆野出黎有名氣有錢啦
Hack 我果個有名氣有錢
想問,我住2樓, 把屋企所有人用WiFi 1 我自己用WiFi 2 得唔得?
有一次好鬼,佢冇啦啦黎我屋企食飯
我del 左fuckbook
主要都係用wifi 1 出入internet 既話都係冇用
點知邊個出internet 就睇下熄左wifi 1,就咁用2 上唔上到網
然後做過d乜先
黎我屋企食飯正常都連我屋企WiFi 同埋 感覺上佢主攻3 個app WhatsApp fb ig 我微信 tg signal 佢冇hack
換個router ok ?
你轉左email 密碼未
Log out all other devices’ gmail
再轉密碼

有無咁勁你堂家姐

Router 佢都做唔到啲咩啦正路
Facebook 就算佢用router偷睇你啲野佢都解唔到密

會唔會你部電腦比佢裝左啲software 攞左remote access?
做到咁勁,我暫時諗到佢拎左你屋企電腦password ,然後喺屋企remote你部電腦
屋企部電腦係咪pro edition? 睇下有無enable Remote Desktop
Pro edition ? 點check Remote Desktop
Search bar type in : winver
跟著睇到你部機係用緊咩edition
有分home同pro

Remote Desktop 你自己google下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞