『歸家post』BNO 5+1 VISA 及 LOTR 申請資訊 (9) 遲黎先上岸 簽證我攞先

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
唔係應該係to whom it may concern?
我俾嗰個得12萬老婆得7萬幾
手快快打錯無cross check up埋已經,我個frd又無幫我改翻巴打自已改翻to whom it may concern呀!

我無得再up過了,希望佢快d approve啦
順便想問一下4月尾用app apply嘅巴打average係咪快批d
注意事項

LOTR最後申請期限到2021年5月17日

㩒撚咗declaration之後係改唔到所有嘢

TB Test update 新增 養和醫院 山頂明德 卓健青衣診所

APPROVE 並不是FIRST IN FIRST OUT

application period more than 12 weeks or 60 working days 先會幫你 轉送去有關部門跟進。

持有特區護照申請人,如非持有最新版本 (2019發行) 特區護照,可能APP不能讀取該護照,需要上網申請後到北角辦理手續。

出發前要做武漢肺炎test
武肺下英國入境限制

感激!!!!!
問下姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞