[IOS/AN] 神魔之塔(138)天竺鼠車車帶領獸隊癲瘋 悶撚到 肯公佈合作未?

1001 回覆
1 Like 18 Dislike
岩先巴哈見到呢個, 覺得木巫可以解溢補盾? 好似
一年都唔知有冇一關要用人類打溢補盾
我又唔會齊哂成套卡都繼續抽複製人
其實幾好個系統又令到少啲人想升複製人
我連上次鬼減之刀都冇抽齊
要複製人做乜 抽大獎個時有用既咪留底 唔會專登抽
呢隻驚啲合作唔會復刻都唔抽
鬼減我又唔鍾意 同埋我十抽差一隻光小獎同大獎 大獎一定保底 留石下次抽算
木穆之難關 打到有殘影
善逸好撚勁喎
用4炭隊 番唔到轉頭
複製不了
原來係咁
之前炭仔合作嗰陣太忙,冇乜留意通知
有啦
不過可惜係小獎
用埋黃忠撐血都係得33000左右

利申:好鍾意用佢

光隊之鬼
係幾好玩,不過少血又無減傷
你當31隊只係星矢隊傷害上位版
血量都冇乜大分別
不過可以觸碰電擊珠真係冇得輸
其實青圭都幾尷尬
除咗玩法特殊之外
傷害同血量都被比下去
雖然佢係2年前卡
邊啲突破好
尷尬在兩年先有新隊長咋
你都唔會拎星矢同炭比啦
紅嬡都唔錯嘅
蒼壁未改技就算啦,改咗技就唔知了
各位召喚師好:

我是朗杰,首先想告訴大家,由本週開始,1800 神魔特別報告會改為逢星期二推出,謝謝大家關注。以前我曾多次提及未來將會推出改變遊戲介面的版本。它將會在 7 月下旬至 8 月上旬期間實裝,今天希望跟大家預告當中的更新內容。

主地圖方面:

地圖分成舊時代的神魔大陸及新時代的神魔大陸。新時代是數百年後的世界,因此地域分佈亦與過去世界不同,召喚師仍可繼續舊世界的冒險,或是在新的世界展開新旅程。

遊戲的部分設定會跟隨新時代的開展而更新。例如,一般 Bingo 及 進階 Bingo 任務將會更新並重置,所有召喚師將會獲派新任務。因此,仍未完成當前任務的召喚師,記得在版本推出前先完成及領取獎賞啊!

遊戲介面方面:

將整合更新遊戲頂部及底部的主要操作介面,希望令召喚師操作更方便。例如,現時頂部操作面版右上方的【其他】按鈕會改為【多功能】按鈕,整合【其他】及【社群】的功能;並會部份較常用的按鈕如【獎賞】、【好友】等,直接顯示在顯示面版上。

而底部的操作面版,【社群】按鈕會改變成【召喚】按鈕,讓大家直接進入召喚封印卡的頁面。

「背包」頁面:

首先,日後召喚師能在背包中輸入文字,以角色名稱搜索卡片及系列、亦會追加更多過濾選項。另外,在育成角色的介面,將會加入技能 EXP 的顯示。召喚師點選素材後會能看到技能 EXP 數值及進度。

而在育成角色時,「素材背包」只會顯示現有的素材,並優先以「以所獲得技能 EXP 量」排序素材,讓召喚師更快找到效益較大的素材。

為紀念召喚師阿法 (Zeo Huang),5 月 17 日開始 (至 6 月 20 日) 登入送由他設計的兩個角色造型「豪拳相送 ‧ 本多忠勝」 及 「傾杯悼念 ‧ 酒吞童子」,以延續他對神魔之塔的熱愛。
無乜心機玩神魔 今日game都冇開過
至少都有新系統玩下
好過鬼滅版本
問突邊隻
一律建議突蚩尤同佢既隊員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞