[IOS/AN] 神魔之塔(138)天竺鼠車車帶領獸隊癲瘋 悶撚到 肯公佈合作未?

1001 回覆
1 Like 18 Dislike
All in
1%大獎, 隊員有用, 隊長垃圾
正常就唔抽, 如果你之後"有機會想玩"龍,又會課金抽合作就抽
咁唔抽了
有姫臣夠啦
仲有黑金等極都唔放岀嚟

Btw自家唔會有第二次加倍
得今個星期五可以諗
1%隊長真係麻麻地
我有課金抽左, 都唔想玩佢 等遲D黑金龍隊長再玩
上維基睇 下版本係自家
無加倍唔抽
自家唔想哂石比佢

叫人裝呢個都唔叫人1裝安心出行 準備去國安局投訴了
Mh搞台獨即係等於攞石頭砸自己對腳
嚴重損害中方利益

一定要大力抵制
用魔法石掟鳩佢
追加抗疫活動!!
★ 神魔陪你在家渡過防疫日子★
為了支持各位召喚師在家抗疫!神魔之塔追加抗疫活動!
以下系列關卡,進場體力需求全部變為 8 點!
一起在家抗疫吧召喚師!
1. 主線任務體力優惠
時間:5 月 17 日 (一) 至 5 月 23 日 (日)
期間挑戰第一至第十封印,所有關卡進場體力消耗改為只需 8 點!
2. 故事模式體力優惠
時間:5 月 17 日 (一) 至 5 月 23 日 (日)
期間於故事模式中的任何關卡進行挑戰,進場所需體力統一為 8 點!
*當中不包括『以諾日記』系列關卡
3. 復刻挑戰任務『不眠不休的戰鬥』
時間:5 月 18 日 (二) 至 5 月 30 日 (日)
註:如上述關卡原定體力需求低於 8 點,則沒有變化
----------------------
大家一起努力,盡量留在家中!我們會陪你的!
大家記得要勤洗手,戴好口罩,少出門,若有不適及早求醫。
保護自己保護家人!加油!
即是新版火木巫嘅關卡只要8體力?
唔係
月包都冇課lu 轉無課兼半退坑後個人精神爽利 個個月都可以省返差唔多一舊水
排緊珠
新火木巫唔係虛影世界咩
故事模式=右上飛龍 旅人的記憶
新火木巫係虛影世界但唔算故事模式
刷下存音石先
2021-05-03 ~ 2021-05-09 聯署系統票數已完成結算,最高票為「虛影 EX 關卡增加一天開放」的聯署。

謝謝這位召喚師提出的意見,此聯署提案內容已被接納,團體決定在 2021-06-13 (日) 起逢星期日額外增加開放虛影 EX 關卡一天 (即逢星期二及星期日開放) ,詳情請留意官方粉絲團的最新消息。感謝召喚師的意見。

再次感謝各位支持神魔之塔!
見班台仔停電先諗計呃佢地用哂手機D電無得充
建議MH可以先企劃好一個抗停電活動
之前投票復刻合作係咪未公佈?
屌 啲體力多撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞