今日先知老豆破左產

494 回覆
3553 Like 23 Dislike
真係抵撚死
做地盤扎鐵師傅1700-2000一日都有。
但做左咁耐一蚊都冇儲過。
近幾年仲臨老入花叢,識幾隻大陸雞,周圍借錢幫隻雞供樓買車供書。
上年仲確診埋肺癌。當時我仲傷心左一陣。但而家真覺得抵死。
之後偷聽到佢同隻大陸雞講電話,隻大陸雞日日無所事事打麻雀,所有洗費由我老豆比。
一個月成1萬幾千兩萬蚊養埋兩隻小蝗蝗,要知我細個佢扔低500就由得我自生自滅,細個就咩都唔敢做。仲以為屋企收入唔掂慳住慳住洗,慳到盡先搵老豆要錢。
呢幾日無啦啦同我講好辛苦如果唔做野我會唔會養佢。
我即刻講我養唔掂你大陸條女啊,我得萬零蚊一個月搞唔掂你啲野。
今日就係到講破左產,要留租單電水費單個啲先知原來破左產。仲話自己ON9左
支持!好地地叫下雞都話生理需要,養雞真心on9
巴打同我遭遇有d似,不過唔緊要 拿拿林儲夠錢搬鳩走就ok
計算通脹後,掉番1000由佢自生自滅。
由佢死啦
呢啲屋企人只會係自己負累
而家諗返老母係我細個就同老豆散左真係醒目到
出黎頭幾年捱左陣劏房,識左個新仔住埋居屋請埋工人生埋個妹。算係苦盡甘來。
而家生活安穩幸福
間中都會見下面,一齊唱鳩個濕鳩老豆
同佢傾下計先知係我細個個陣老豆有幾on9
佢老破 唔好接擠佢呀
真係唔抵可憐,支那雞都好養,嗰兩件會唔會係同第二個男人生,俾我一毫子都唔會俾佢,自己攞綜緩啦😆
哩D垃圾 交比政府養啦
推佢去攞綜援
依加租樓定自己地方?
老母唔接你走
樓主夾心人
點接啊
我自己都唔好意思
淨係同叔叔食左次飯
君子之交淡如水
個人覺得知道老母安好得閒飲下茶算
我都係咁諗
見人地好就痴埋去好柒
自食其力得閒飲茶算。
同樓主一樣我老豆又係臨老先黎搵隻支那雞跟住同老母離婚
仲幫人養油瓶仔 我細個唔見對我咁好
仲夠膽話自己係耶撚
希望個仆街有一樣既下場
支持樓主
可憐之人必有可恨之處
有冇同佢住緊
同住真係難頂
我老豆都係呢啲垃圾
佢工都唔撚返
我就睇佢幾時死
叫條大陸女出嚟做野囉,真愛嚟㗎嘛
本身住公屋
未離婚已經同老母夾埋趕條撚樣走
早排同大班親戚食飯先聽到佢話同隻支那雞同幼蝗住劏房點慘點慘
我除左大聲講抵撚死都冇咩好同佢講
細個呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞