[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (22) - 與孩子們三年來耳膜雖損、但回憶永存

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
廢話唔通mon po狗留
你搶口得濟多左個負笑撚左
誠邀mon po子留言
我哋Neverland最歡迎其他人
嘈娟:好歡迎其他人

嘈娟:mon po狗食屎
무슨 소리야
嘈嘰唷!

炸煎達!
間房等如我半間屋
美延真係好好好好錫fans有個neverland寫左呢段嘢出嚟突然覺得美延好好
不得不說面姐真的是女娃的頂樑柱大姐就是大姐… 在穗珍打官司 外國成員回國 娟寫歌.不容樂觀的情況下出來一直開vapp安慰粉絲一直和粉絲交流。 雖然自己也很心累但也一直在我們面前笑着陪我們交流…希望奶味藍和女娃都可以一起加油度過這一劫吧…
哭咗。我愛美延
尋晚佢開完vlive之後令我更加鍾意孩子♥️
29號嗰日等咗成兩個月終於開v 出歌同我哋傾偈 好似過去兩三個月嘅事完全冇發生過咁 笑住面對住我哋
我當初飯孩子嘅決定係冇錯
今次發生咁多事 只會令Nerverland更加團結
要留喺度嘅Neverland始終都會喺度
要走嘅就慢走不送
好難想像如果當初冇飯孩子去左其他會點 應該唔會笑得咁開心咁癲
珍珍單野開頭
有少量neverland 叫佢退團
即係唔信珍珍啦即刻unfollow左
一開頭飯孩子 我啲friend賭我一個月之後就棄飯
點知一路飯...出咗事...一路落去就到而家
飯孩子有種飯其他團冇嘅感覺 唔知點講
總之每次見到佢哋就好開心
唯一覺得LOL嘅優點就係俾我飯到孩子
以前唔會同其他人講自己係咩fans
但我而家一定會講我係Neverland
每次見到都好開心已經準備開始笑
有次喺餐廳見到播孩子音放我直接大聲哇左出嚟勁開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞