[NEVERLAND] (G)I-DLE 討論區 (22) - 與孩子們三年來耳膜雖損、但回憶永存

1001 回覆
12 Like 4 Dislike
C妹出道粗卡!!!
突然變兒歌
12點就想收工?
今日突如其來嘅幸福♥️
啱晒佢
師妹出trailer
又撞正
搵前輩暖場咁識玩?
HAPPY 3rd YEARS ANNIVERSARY! We love you Neverland❤️

竟然咁快就三周年 真係難以置信
全靠Neverland我哋先可以行到今日
西瓜game下個po cut左佢lu 要玩嘅自己check番舊po
呢個有用過孩子攞左乜獎物獎
冇左呢個成個圖片庫都係其他團嘅圖
still better
等我執執佢
新飯留名
仲有推介個d, 係整合度開個推介section咪唔洗係度擺咁多or直接cut
就黎可以好似RV po咁直入第2版
My love 我哋去參加LATATA Mcountdown嘅事前錄製 親眼見到Neverland嘅日子就好似係前幾日發生嘅事 咁快就三周年啦...Produce嗰陣第一次企喺攝錄機前開始計就有5年...?嘅程度 好神奇 其實一開始俾唔識嘅人受到喜愛覺得好尷尬 唔識點樣好好咁表達 亦都唔敢相信 但係而家同每一位相遇嘅時候 望住嗰啲我嘅表情同聲音為我寫嘅留言 我覺得非常感謝 感覺到原來我係受到祝福嘅人 我明明只係跟隨我鍾意音樂而嚟嘅人 但就一直收到咁多喜愛 好多謝大家 我一直諗緊 即使係少少都好 我應該點樣去報答呢份愛呢 如果相比起Neverland俾我嘅愛 我真係好不足呀 唔知點樣報答大家 雖然冇咩可以做到 但係我會成為Neverland更驕傲孩子們嘅小娟而努力 仲有我會令大家可以繼續聽到即使時間流逝都可以回憶到我哋相愛嘅時間嘅好音樂♡ 我好愛你哋 好多謝你哋 我哋以後都要一世喺埋一齊♡♡♡
成員相用最新果輯一近一遠
cb淨title
留小小重要嘅其他del哂佢
辛苦晒
徐狗死左未關注組
小娟嗰段譯到眼濕濕
佢係咁多謝我哋
我哋多謝佢就真
冇佢就冇孩子
我愛小娟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞