[精算赤焰精算謀攻] 五月五日谷草夜賽九場賽日討論區I

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
阿加汗琴晚贏遨遊法國錦標隻女有興趣過紐約跑Grade 2
lowry咁hot
Umberto Rispoli ok?
話有興趣咋

未必會去架
此外,李文斌名下「包裝永旺」,剛於皇太后紀念盃跑第4,馬主賽後已事先張揚,將會報爭本月23日渣打冠軍暨遮打盃。

換走蔡頭先
次次騎親都塞
又唔嗌
星期三大賭
天天智庫
領航大帝
電訊巴打
天火同人
創科先鋒
財駿
蒲俠啦
@拿
比水未呀屌你
呢隻上次夢幻形勢都係最後50斷氣
呢D一口氣閪馬換頓唔似會有咩幫助
反而會熱左好柒多
俾我講中搵潘頓
第三場水過水卜樱
天火好檔有磅減都唔知可以點輸
創科先鋒財駿
財駿用潘狗希望唔好太熱
最近勝好多?
打個和
福蛇贏幾多
機伶金花未贏過group
但係差唔多三千萬獎金
4月小負
5月重新出發
Billie Eilish
5月第一日就輸死

點搞
多多寶驥 苗禮德 快操 沙田 草閘 22.2 21.6 (43.8) (蔡明紹) 烽煙四喜

金牌實力 苗禮德 快操 沙田 草地 23.9 22.3 (46.2) (賀銘年) 星洲司令

專一 葉楚航 快操 沙田 全天候 27.9 23.7 (51.6) (莫雷拉) 寶成智叻

影疾 葉楚航 快操 沙田 草閘 24.1 23.0 (47.1) (莫雷拉) 紅旺

連利福將 葉楚航 快操 沙田 全天候 26.6 24.2 (50.8) (潘頓) 榮彩大道

醉開心 葉楚航 快操 沙田 全天候 28.8 24.5 (53.3) (蔡明紹) 神火金剛

團結一致 霍利時 快操 沙田 草地 28.7 23.8 (52.5) (蔡明紹)

滿冠熊 霍利時 快操 沙田 全天候 30.0 25.9 (55.9) (蔡明紹)

功夫茶 賀賢 快操 沙田 草地 27.5 (27.5) (潘頓) (伴跳馬)

都柏名駒 文家良 快操 沙田 草閘 23.7 22.7 (46.4) (梁家俊) 凱旋戰士

辣得驕 呂健威 快操 沙田 全天候 29.4 26.0 (55.4) (莫雷拉)

確認眼神 姚本輝 快操 沙田 草閘 26.2 25.6 (51.8) (梁家俊)

牛安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞