已經到左英國了[13]#wail#pig

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
起身屙個屎刷牙食煙先update個pin
樓主可以繼續訓
我睇咁多間,咁多間都係可以即場決定租唔租,你話ok就有
唔係有冇錢問題,成件事根本就好簡單快捷
一入spareroom
人地specify左要professional,揀都唔使揀啦,仲比唔比你租

講到咁大口氣原來係shared house

我睇完個reply就知根本不用理會

有人睇樓要睇好耐,可能有唔同既要求(有寵物/要有車位etc)
有人agent覆得快,有人agent覆得慢
有人好快就租到
個個人既情況都唔同,唔好下下用自己果套一野就度落人地個情況度

我覺得呢度巴絲打大家都係想分享自己既經驗,等其他人有個basic個concept可以了解下

更何況明明樓上講緊係租樓,唔係租房
佢將兩樣野撈埋一齊黎講,我夠知租房易d啦
希望有追post/想加入9up既朋友可以搞清楚個狀況先加入討論
比太陽曬醒左幾次訓唔返了
Flat都好多有得泊車喎 仲要有蓋 好過house泊露天日曬雨淋
不過老實講都係得香港人咁錫車
見d鬼佬成架車都是雀屎都照揸出街
佢哋好似唔興洗車咁一係就係部車新到新車咁,一係就好似幾十年冇洗過咁
你搞錯左d 野 唔係佢地唔想洗 係洗完即刻變返咁 你試下就知

咁大鑊我係啲成日都想部車靚靚仔既人,遲啲買咗車有排抹

自己醒
事後煙
樓主早
事後煙要夜晚食先有feel
真心比佢一野辣撚慶
即係你琴晚食咗了?
仲有4日
邊度
勁快爆post,樓主pr師
黎到之後沒食過事後煙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞