科大討論區(15) 廣州建校 傾抄打壓

1001 回覆
8 Like 8 Dislike
好爽
2120過幾日考
依家咩都唔識
尋日仲通宵研究武功
https://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%A4%A9%E9%BE%99%E5%85%AB%E9%83%A8_(%E5%B0%8F%E8%AF%B4)
上年極靚grade
據說有d科直接唔計其中一part
我哋個科冇
巴打好似好緊張Lang grade咁喎
巴打有冇興趣一齊研究
同個friend對賭,佢話我A到請我食飯
有無ching知lang grade 通常考完elpa後幾耐派?
巴打好似好緊張Lang grade咁喎
同個friend對賭,佢話我A range到請我食飯
祝你A range
final係for cheat9拉grade的
睇prof要求
有d淨web cam 有d要多部手機影手/枱面
都有d直接take home zoom都唔洗

zoom考試的確係好撚煩
一個唔覺意好似今日咁死wifi就仲好笑
上個sem我嫌太煩有科request返campus考算
肯定C咗
其實出面HR係咪淨係睇CGA
即係其實我夠2.7已經可以厚面皮咁話自己second up?
我見MGA係要2.85先係second up
乜野c左
你咩門派先
我係逍遙派嘅
研究緊天上地下唯我獨尊功
大家以後可以叫我科大逍遙子
我就渾元形意太極門嘅
絕技閃電五連鞭

等緊巴打同我切磋下
記住要點到為止
逍遙派其門下弟子個個不凡,男俊女美,瀟灑飄逸,聰慧異常。
From wiki
多謝大家
我咁逍遙 到時讀Huma應該拎到幾條A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞