Tesla高位賣出比特幣 Elon Musk回應稱「為了證明流動性」

145 回覆
213 Like 5 Dislike
真係痴撚左線
你回覆親都係d 情緒用詞
錯覺呀 道德呀
輸太多唔緊要 最緊要振作呀
都唔知邊個傻,你加個傻字喺人地度你就叻?好似你咁諗take profit幾千走哂啦,依家升到55000你就講50000唔走傻,馬後砲傻仔。
不過突顯流動性呢個term
真係好似講咗等於冇講
你認錯人?我應該只回覆左一次
比人有個錯覺,不代表我

我btc 13000有d, 之後45000再增過倉,贏少左洗唔洗振作?
真係認錯添
13000 係2018年入?
點解咁有決心入市既?
之前賣左d fifa ut 幣,人地個網找數有得簡btc, 個時都唔知咩黎,收左唔識得出金,無研究過,直到前排見到到pk, 再睇下睇下,又忍唔到手入金
升到
CLS,道德點樣有問題??? 係咪要開POST話自己要放10%,比散戶放晒先自己最尾放就係大聖人 所以散戶一定要羸,大戶咁多錢比散戶走先啦,如果自己走先就係道德有問題咁樣呀? 你都幾好笑
on9 spotted
人地又無叫你買,好似阿木每日post倉 你跟佢買,佢係咪成世唔洗減持?
Btc信徒記住sh到2046
有咩問題?佢話唔係買完BTC等升就放晒佢。
佢所講既流動性係指佢用BTC當貨幣做交易,好難明咩?

做生意淨係可以用美金?用歐元港元一樣可以。只係BTC匯差比較大咁姐
我 hold 唔hold 關你撚事咩,我4000入 64000出左你又知?on 撚 99
屌你老母再block柒你條on9仔廢事眼怨
Bye have a nice day, 又一眼紅撚,stay poor fag
屌香港一堆法例過時啦 你真係未見過咩
你可以畀 BTC 買車但唔畀人套現係咩玩法,反上腦
懶係有哲學咁
我3900 入, 上年
連登仔惡過共產黨
要好似連登仔咁高買低賣先得
法例規定要TESLA要公開交易喎,噤都算出口術
蘋果標題已說明一切
割韭菜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞