Tesla高位賣出比特幣 Elon Musk回應稱「為了證明流動性」

145 回覆
213 Like 5 Dislike
Crypto 本身就根本無任何監管,你輸到傻撚左?
你唔係唔記得Crypto 本來就想去中央化,唔受監管啊?
正常都海鮮價啦
唔通等到低位先賣咩?
佢開頭話,收左唔會即刻換返美金
比人有個錯覺tesla 唔會放btc
所以我無話依朗有監管問題,只係有道德問題

利申:持有BTC
請問6萬蚊接咗火棒嘅連登仔有咩感想
笑死,商家佬講道德唔去開善堂
開心囉,班撚樣日日係度吹奏

Crypto 本來就用黎走資洗黑錢用,係之後有錢佬基金wall street 覺得有油水托起左個市黎玩,本身無任何價值。
出完口術再派俾傻散正常,唔係點賺傻散錢
一句講完,佢咁做同“如果”wsb話strong hold GME to the moon然後自己出貨無分别

繼續吹
錢已賺理撚得你
人地仲有十幾B貨係度
唔順氣果班人大可以沽到佢1蚊都唔值
SH

申:無買
巴菲特講佢睇好商品你會唔會咁講,媒體財演日日都有野講呢?係個題目btc同Elon d人先起槓。而且佢係作為ceo解釋公司資產配置,btc買同賣係完成後先講,我地都唔知時間同價格。

咩冇分別,完全所有都係分別,NPC反到傻左。
因為佢講個陣, BTC重係爆升緊
我心諗, 到佢要用舊錢, 買雲吞麵, 咪又係要放BTC, 係而家未普及使用BTC環境之下
時間咪就係買完叫你買,賣完叫你賣。冇限loop
照你咁講。
玩crypto,佢唔出聲咁出貨會唔會更加冇道德呢?
商家佬講道德
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞