大阪想去酒吧的朋友

258 回覆
14 Like 35 Dislike
有冇shisha

無呀 叫老闆買 佢話怕第2d客唔鐘意d味
有冇shisha

有冇shisha

你係咪話今晚同2個朋友黎果位?
下星期單拖嚟唔嚟好 咁啱住心齋橋附近

我得星期3456番工 你就唔就到?
有冇shisha

yeahhhhh

我得星期3456番工 你就唔就到?

星期六晚ok
有冇shisha

yeahhhhh

See you later~~ 仲有位巴黎
咩地址
個個獨遊開po搵伴 又無人搵我
搵過我既巴絲幫我美言幾句啦

你答我個晚個大陸女仔你有冇食到先啦

無呀 發現左佢次次醉都搵人痴身痴世 我仲以為我係被選中既細路

個大陸女仔係岩先都有黎果個 ? 個樣唔得掂喎爸打
個個獨遊開po搵伴 又無人搵我
搵過我既巴絲幫我美言幾句啦

你答我個晚個大陸女仔你有冇食到先啦

無呀 發現左佢次次醉都搵人痴身痴世 我仲以為我係被選中既細路

個大陸女仔係岩先都有黎果個 ? 個樣唔得掂喎爸打

無黎 大陸果件係其他酒吧既員工
岩岩講中文果個係台灣人 熟客黎 一個星期黎4次咁
咩地址

Add我tg講

Delaynomorehey
巴打好好人
巴打好好人

琴晚3點就得番2個人 韓仔收晒工 老闆去左玩,我眼訓到瀨屎
巴打好好人

咁早起身?
尋晚個台妹係常客定係比條仔帶走左啦?
巴打好好人

咁早起身?
尋晚個台妹係常客定係比條仔帶走左啦?

個男係個女既同學 男有女朋友 條女唔係好野黎 娘娘黎 好多兵
但又睇中我地高 靚仔d果個韓仔 但條韓仔唔so佢 撚狗咁撚
搭單問下 心齋橋附近有冇魚生飯推介
最好係 爆丼

Btw 21號可能黎 睇下個晚玩完usj會唔會太攰
搭單問下 心齋橋附近有冇魚生飯推介
最好係 爆丼

Btw 21號可能黎 睇下個晚玩完usj會唔會太攰

唔清楚 唔太食呢d
7月頭去大阪 到時嚟搵你?
7月頭去大阪 到時嚟搵你?

好呀
我大大話話都見左三十零個巴絲打
哎呀遲左, 早排仲喺心齋橋果邊

無人睇到呢個post

無人睇到呢個post

今日先見到

無人睇到呢個post

今日先見到

上個星期勁多巴絲打搵我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞