大阪想去酒吧的朋友

258 回覆
14 Like 35 Dislike
咁揚怕唔怕俾人通知入管

好似做得架喎 唔做得風俗系咋嘛 我又唔係牛郎 入面又無陪坐 清吧有得唱k咁咋嘛 唔得我都唔mind 我黎玩下 無諗住升學 讀完語言學校就番香港架啦

你講到有介紹
不過灰色地帶嚟,只係驚有人無聊玩嘢

巴打都係留日?

Sorry,誤會咗

啱啱返香港做社畜
咁揚怕唔怕俾人通知入管

好似做得架喎 唔做得風俗系咋嘛 我又唔係牛郎 入面又無陪坐 清吧有得唱k咁咋嘛 唔得我都唔mind 我黎玩下 無諗住升學 讀完語言學校就番香港架啦

你講到有介紹
不過灰色地帶嚟,只係驚有人無聊玩嘢

巴打都係留日?

Sorry,誤會咗

啱啱返香港做社畜

嚴格黎講 我係侍應
6月頭會去大阪
六月頭自己去大阪
而家一個人係大阪
而家一個人係大阪

無睇po 你唔加我tg 今晚幾熱鬧
而家一個人係大阪

今晚仲有冇
個個月都嚟做嘢,間唔中有去心齋橋間British pub

心齋橋好多雞同牛郎企係街邊搵客
之前去大阪酒店食堂見到個香港女仔做staff
之前去大阪酒店食堂見到個香港女仔做staff

留學生係做飲食業多
而家一個人係大阪

今晚仲有冇

放假了 大阪城而家有Thai festival 訓左4個鐘 而家去

心齋橋好多雞同牛郎企係街邊搵客

果d係扯皮條

西人野去美國村飲啦
而家一個人係大阪

今晚仲有冇

放假了 大阪城而家有Thai festival 訓左4個鐘 而家去

我岩岩走左 唔通有碰面
有無扑架妹

西人野去美國村飲啦

有時行開咪落去坐吓
留名
6月頭去大阪
而家一個人係大阪

今晚仲有冇

我岩岩走左 唔通有碰面

咁多人 maybe架。
好撚熱 又難食 非常失望 我同thai同學去 佢地
有無扑架妹

留名
6月頭去大阪

我3456先開工
而家一個人係大阪

今晚仲有冇

我岩岩走左 唔通有碰面

咁多人 maybe架。

我都係未去過循例睇下
食個刨冰就走了
而家一個人係大阪

今晚仲有冇

我岩岩走左 唔通有碰面

咁多人 maybe架。

我都係未去過循例睇下
食個刨冰就走了

我今朝0630先番到去 上得床都0745,13:00就約左去,屌 勁失望 早知繼續訓。不過而家約左女仔dinner 170瘦底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞