已經到左英國了[9]#wail#pig

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有嘢想請教大家

我嚟緊都會過UK , 但家人過去住Kent 退休生活,我就覺得Kent 應該冇乜工返到

如果我過去London 揾工,但地祉報Kent 人地會唔會唔考慮我?

btw, 諗住做住delivroo 先,一路做一路揾咁
去意大利西班牙真係日日提心吊膽
但現時巴打住係London 返London 工?定其他地區?我上網睇KENT 去London 站一程都£7
好羨慕巴打炒左四,五個interview
有啲灰機 你喺hk ugrad?
月票平好多 你揸車可能又平啲
我幾年前旅遊係London 搭d 去Greenwich special line 地鐵
冇拍oyster card 佢仲好好叫我地下一站落返車拍返
嚇死寶寶 ,好好人,佢知我地係遊客放過我地 nice

德國我次次我都check清楚
地鐵車箱一關門,成班撚屌好似特務上身咁查飛...
Thx 巴打我上網睇過Monthly card £146 , 價錢上都可以
不過又想了解下,喺London terminal 落車,一般去其他付近zone 返工的話要再轉車,車程大約要幾耐到
上google map應該準啲
不過預留多兩,三分鐘由月台行上地面
覆左
麻煩哂
好的
等我check out呢到去下一間bnb之後試下
唔該哂巴打
oj
我都諗住搞lloyds
訓先
應承你地聽日早d起身開新post
jaga
個人覺得city mapper都好準,會去london嘅必down嘅app
見到樓主條j
每個月有兩千鎊剩都唔夠?
其實住sharehouse既你哋
怕唔怕其他flatmate 唔帶口罩 中左蕉都唔知
屌 之前我買埋盒口罩擺門口鞋櫃
條友都係唔願戴
就到倫敦,邊度揾 啲rm mate 叫無咁痴線
比月亮哂到醒左咁撚光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞