已經到左英國了[9]#wail#pig

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
我開唔到你上面條link
我都係Toyota Argo,係咪可以即係同你個kit用同一個都得

thanks
依家唔收啦
呢一兩年改咗例 除咗租金同deposit agent唔可以收租客任何錢
咁班香港人咪興睇幾間 又話要但未落deposit之後又話唔要囉
lockdown就算個租客唔交租 業主都唔可以趕你走
所以就算up front 你都有可能一年後賴死唔走做租霸
咪即管比佢吠下
Studio邊洗咁貴
講開吹水,我諗吹天氣真係最穩陣
大家都知香港人講嘢幾放,有時會無心但得罪到人
有時又八卦,識人幾日就問人搵幾多、間屋幾錢、有無小朋友點解唔生,點解呢排肥咗,點解做lgbt
聽人講其次穩陣講既可以係興趣講下車、足球,不過足球如果講到波台咁痴線又好似唔係咁好
政治你唔熟人又唔好一嚟就講咩北愛、蘇獨
我覺得唔好當現實係連登講得就講,我估如果係讀緊書圍內小學雞玩下吹水可能無野,但返工同成年鄰居講嘢希望都留個好印象作為香港人
你知英國人講可能話無野,但心入面又另一套
同聽講之前統計英國人有咩忌諱唔想講,死亡係其一,唔好亂問人屋企人咩事死等等
利申英文麻麻同毒,去到吹應該都係一句起兩句止
同人熟咗先去講深入啲希望
本身英國人自己r水吹都係講天氣 所以實冇死
天氣好咪shiny 凍咪chill 熱咪burning
有野講就會自然發展到話題
講開吹水,我諗吹天氣真係最穩陣
大家都知香港人講嘢幾放,有時會無心但得罪到人
有時又八卦,識人幾日就問人搵幾多、間屋幾錢、有無小朋友點解唔生,點解呢排肥咗,點解做lgbt
聽人講其次穩陣講既可以係興趣講下車、足球,不過足球如果講到波台咁痴線又好似唔係咁好
政治你唔熟人又唔好一嚟就講咩北愛、蘇獨
我覺得唔好當現實係連登講得就講,我估如果係讀緊書圍內小學雞玩下吹水可能無野,但返工同成年鄰居講嘢希望都留個好印象作為香港人
你知英國人講可能話無野,但心入面又另一套
同聽講之前統計英國人有咩忌諱唔想講,死亡係其一,唔好亂問人屋企人咩事死等等
利申英文麻麻同毒,去到吹應該都係一句起兩句止
同人熟咗先去講深入啲希望
本身英國人自己r水吹都係講天氣 所以實冇死
天氣好咪shiny 凍咪chili 熱咪burning
有野講就會自然發展到話題
Aygo 係 Mini Fuse
條LINK死左, 可以去 ebay.co.uk 搜尋 dash cam wire kit
過多7年之後既吳婉芳我可以
Who
Google la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞