「整個崩潰了…」墮入地獄的印度 醫生:第二波疫情更多年輕人病殆

319 回覆
172 Like 5 Dislike
陳雲:是日金句對答。
朋友:點解印度死咁多人?
陳雲:印度從古至今都是一街疾病和屍體,佛祖因此覺悟。鏡頭無拍到,報紙無報導統計,你就看不到囉,你去過印度的話,就知道很多人從落飛機到上返飛機都是屙嘔、微微發燒,但他們全程飲樽裝水。
印度是玩緊向中國討債,將印度人民和其他世界人民仇恨中國散播瘟疫的政治宣傳。這是冷戰的民意準備。
要感謝香港人囉,黃絲鳩戴口罩,一早將瘟疫的形象落實,陷害中國。黃絲鳩戴口罩,你以為是香港人自發行為?你看到那些黃絲議員現在紛紛辭職走佬去外國,就知道他們是幫誰做事。
有趣的是,香港政府一直在協助落實疫埠的形象,而中國一直默許,用口罩法令來打擊港獨示威嘛。現在港獨都逃命走人了,勝利完成了,口罩法令、健康碼竟然變本加厲執行喔,真有趣囉。
印度死咁多人?不是新聞啦。印度不死很多人,這才是新聞。如果covid令到日本死好多人,那你就要小心避疫了

去過新德里聞過尿味同埋係月光市集比人擲屎會更加深刻咁解姐

利申:去過 親手經歷
幾鳩佢班信徒都信
其實唯一方法就係付出少少GDP,提高醫療系統承受力
否則下次又整多個咩病毒,迫住你瘋狂lockdown個經濟損失點頂?
唔關事
州政府決定呢樣,其實美國都係
Perth Melbourne Brisbane 都係工黨做省長,佢地 appreciate強國模式封封封封封

但做得最好係紐省,自由黨
一直都有一兩單,但 contact tracing 太勁所以一直冇事,而家仲一人派一舊消費卷間間餐廳要排隊

唔封城又控制到其實會俾到信心居市民,不過澳洲嬴係嬴在離世界太遠,封關 so easy
會有人話幫你清潔 收你錢
諗起民主歌聲獻中華
服撚左白卡雲.....
唔好講笑,我見過香港都有瑜伽撚認為啲印度人「食得健康」同有練開瑜伽所以唔會有事
武肺: upgrade complete
仲有邊個敢講丘吉爾歧視
Churchill described Indians as "a beastly people with a beastly religion".
https://youtu.be/UQlOm0IErEk
Scomo都加返好多分不過好似疫苗扣返d

所以好似傳緊想早call election
而家美國有lockdown有口罩 開始第一年都死咗50萬
遠遠未到冇lockdown冇口罩嘅平穩狀態
jaga
戍邊英雄顯靈
班生番口罩都無個

仲話世界強國
睇條街市容
種族清洗
工黨同傳媒搵黎嘈啫
你又唔開番關我老西都等啲白老鼠打完先啦而家成日報 blood Colt 我唔想中風呀
更多,即係幾多
班生番咁既意識,口罩咁基本都唔上,更加唔駛諗用咩潔手液消毒殺菌啦,菌都唔殺就拿飯食,真係等亡國
同你個名一樣反應
Churchill described Indians as "a beastly people with a beastly religion".
丘吉爾行得太前仲成日比左膠屌歧視
唔得口啦,中完可以再中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞