日本新四大歌姬點排好 美波,milet,Aimyon,YOASOBI (ikura)

298 回覆
6 Like 76 Dislike
佢歐美腔係幾勁幾靚聲

但我想聽jpop,唔係想聽歐美腔
Acaね 把聲仲要有反差萌唱歌勁夠氣勁有感染力,但講野細聲到你以為佢murmur 緊 肯定係腐女嚟
唱得rap得 啲轉音尾機
講野就細細聲 但喺網上又玩得又鍾意9up
acaね世一
milet 比個第三佢就得
唔想佢喺香港咁多人識
btw, milet世一
d主打歌先會係咁 唔係點吸引外國人聽
佢side track好多都係純日文
你諗下OOR邊首歌開始有外國人聽就知
不過口味既野...我自己就好鍾意佢加好多英文落去
因為佢已經將d英文唱到日文咁 好流暢
邊個唔造作先... uru首首都平井堅咁款
米波都可以做到新四大歌姬
milet aimyon都全能先啦
你睇下milet有幾多首唔係自己作晒先
我都淨係數得幾首
agger
btw, 遲咗入嚟添
aimyon黎講反而最鍾意 今夜このまま
佢果首愛を伝えたいだとか反而係mv
香港首天生二品都係抄佢
你勁有taste
Btw真係好聽嘅話自然多人識
我就反而鐘意佢首goodnight baby
但比連登仔熱烈討論的話通常都...
同埋想遲d喺香港有live的話買到靚位
貓真係屈
隊野做咗十年 終於爆紅
但都係得一首歌
同主唱拍下劇
想比正評禁錯負評
美波係唱live麻麻
但我個人黎講非常欣賞佢自己作嘅曲 亦期待下一首
之前狂loop aimyon,煲埋只想住在吉祥寺

yoasobi 呢排狂loop
雖然首首歌都係果種彈下彈下既音樂。但係又好鬼好聽。有d 巴打話齋 ikura 把聲普通咁 有d 似yui 。但係又好難搵到第個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞