日本新四大歌姬點排好 美波,milet,Aimyon,YOASOBI (ikura)

298 回覆
6 Like 76 Dislike
Aimyon 第一
其他是但
做咩偷拍我女友
用2021仲有機出新歌嘅人去排,勿屌

神枱級:
宇多田光

一線
Aimyon
LiSA
Yoasobi

二線
傳統型: Uru Milet
二次元: Aimer Reona
網紅: Yorushika Zutamayo,仲有過今年先爆紅嘅Ado

有喉核喎
Aimyon, Aimer, Yorushika, 美波

milet 聽一首就會覺得佢把聲好撚嘈同chok
終於有人提Ado
近兩年D歌一隻比一隻變態,
以為夜好性夠癲,竟然出左個Ado出嚟
我指兩邊個音樂理念有啲似
Yoasobi 係將小說音樂化
ヨルシカ 係似講故事咁
https://youtu.be/WHSvL3rhAFQ
啲日本仔整咗個ahhhh測驗
好鍾意好鍾意好鍾意蝶々結び
只係呢首無One 咁輕快就無拎出黎舉例
Aimyon!
所以先話唔知係咪姬 都幾多hints係男人來
不過佢把聲真係好聲 我唔mind
就係得一隻碟
洋次郎黎
aimyon milet 其他是但
我睇到佢ig話賣products 真係下巴都跌落地下,轉撚左唱片公司唔係出多d 歌出完一首新歌消失左又差唔多一年,竟然出返嚟同我講係出products cap 水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞