數碼暴龍VB討論區(11)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
希望冇事
暫時無事
齋坐都升VP,好感動
奧米加打鋼加冇贏過 jm9
vital 0 杯 0 , 係唔係都得
其實係咪5萬步之後
行幾多都唔會加活力 同埋唔當你行緊?
屌 今日5萬步後 隻野就一直黑雲 扣活力值

係、掛機咩都唔做
等夠鐘就進咗搏擊獸
未試過行到50,000步
依家玩具反斗城預購7月有貨,買滿499仲有得平50
想問下隻錶唔戴幾耐隻怪會死

今朝過返隻怪落錶但唔記得戴就出咗門口返工,我諗而家到我放工返屋企都要差唔多11個鐘
24小時
取消進化係咪同逃走一樣㩒實確定掣?
係呀
日魂補咗貨,孤仔又開返
巴打可以去睇睇
10DP已經講緊最高 都可以連miss三野輸
真係一round過唔好晒時間啦
Thx
返到屋企打一場輸即刻傷,終於第一次要貼膠布

btw隻新月獸成日輸好撚廢
梗係啦,你無戴成日佢一定會係不調,低攻兼易傷

人廢姐,唔係隻獸廢

你一係打下成熟期同埋用熄機大法等佢好心情然後先打完全體
Vital越低就越易輸同越易傷
你戴隻錶上手等佢>1000 Vital果陣會輕鬆好多
我係打緊成熟期 佢係連成熟期都成日輸

第一場輸其實都係測試下不調會差幾遠,因為我未試過不調,而家講緊係成熟期都經常性輸
大大話話我都整過6隻究極體,中間d完全體未試過有一隻有佢咁渣,火山獸同佢一樣stat都唔會輸到咁,你一句得埋黎話個人廢,都戇撚柒鳩
講下笑姐

咁隻錶不嬲都係睇rng架啦,6/9/8完全體一街都係,輸係輸人品姐,大家都經常遭殃
敵人係成熟期都有分強弱
例如V仔獸成熟期咁 V龍獸>V仔獸EX>烈焰獸>雷龍獸
基本上強度都係跟返進化條件難至易咁排
你用NFC scan隻雷龍獸黎打會仲易打過V仔獸 但V龍獸會難過某D完全體
我NFC撞到最難果隻就逃走算 因為太易輸
ok 可能我激動咗少少

佢打446嗰隻蒼龍會俾佢扣到殘血,454嗰隻冰奧加獸可能克屬有d關係都會輸,4hit全部miss都唔知jm9

完全體嗰d我已經盡量唔打,但佢真係搞唔掂,之前隻火山獸係咁贏,呢隻心情好都會唔係邊緣血量就係炒場
我知呀,都玩咗兩個月,完全體會炒,成熟期又炒,隻嘢d vital好難升,炒成熟期扣500有排都上唔到去7500
就算唔俾佢打交都好由得佢戴住嚮手上面行路都會慢慢升 有咩困難
同埋假設你要升隻完全體 你等vital高d果陣打d弱既究極體/弱既完全體可能仲易升D
因為你輸畀究極體唔會扣好多 但贏左加好多
輸俾成熟期會扣好多所以直頭逃走唔打都ok

BTW你唔係話用緊新月獸?新月獸最高果隻唔係5000vital就進到喇咩
咁樣睇人品法真係嘔血,打機求輕鬆啫唔係咁玩我下話
所以我養齊想要嘅究極體就無再開新
好佩服啲人可以儲齊晒圖鑑
辣殺驚
齊圖鑑真係最尾先算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞