數碼暴龍VB討論區(11)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
想問下大家有無分享下非官方自換錶帶
原綠帶俾我粗暴搞到斷左
暫時換左個類似apple watch的都幾舒服
想睇下有無人試過換金屬或者皮錶帶
我用緊人地整嘅3d print扣,加條皮帶舒服同靚仔過原本, carouselsearch基本上都有
勝率
唔會架喎
火山龍好難升 打親都輸,輸一埸就出十字 就死點解會咁
戴上手耐啲 等個VB值養得高啲先再Scan NFC?
我全部跟火山龍條line進上究極體,我覺得唔算太容易輸嘅都,隻究極體直頭超勁

我自己就先進化咗究極體嗰隻火山龍打Adv 15一take過之後,噚日終於進化埋古代火山獸,今日開始玩冰牙dim,其實冰牙Dim剩係整嗰隻雀都夠做,隻雀仲勁過古代羚羊
戴左成日都無咩點升。。。係咪壞鬼左。。。。

搵fd幫手買緊另一隻, 就嚟有v 仔用
你打邊啲成長期打返自己未贏過

我等玩埋V 仔先整冰dim, 整一隻都4,5日
你有冇reset過隻錶個預設心跳率
將個預設值set低啲嘅話 你行路佢都會當你做緊運動 咁會升得快啲
點set 低?

搵呢頁 然後搵個位靜靜地坐低先
撳實右邊兩粒掣reset 盡量令到黃色字貼近65
ok , thanks!
不過留意個數值只會維持5分鐘﹐如果再唔得你可能要聯絡客服
想問下進完奧米加之後點轉翻agumon個adventure
啱啱進完garurumon等合體
好消息:
瑞記已經寄咗隻新錶俾孤仔,孤仔約我去攞
乜要去返買個間舖攞

仲以為係直接上代理個office換

同埋你個詳細步驟係點?洗唔洗自己聯絡埋孤仔?

我而家仲係等緊佢審批,佢話要三個工作天但係已經差唔多過左兩個星期
唔洗搵孤仔,除咗攞收據
之後一直搵瑞記就ok
咁你前後總共等左幾耐先審批完? Approve之後又等左幾耐先有得換?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞