[AROHA] ASTRO 討論區(3) - 呠呠 ONE三連冠大發

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
#아스트로_아로하_하나됐던_ONE

https://twitter.com/_beanpocket/status/1386229022250602497
無錯, 銀優跳到中途都係對鏡頭俾心
Astro可以喺無爭成績壓力下享受表演舞台絕對係值得開心嘅事
真係要多謝佢地!
成績嚟講 同自己鬥係歷代最好
https://twitter.com/Astro_EW330/status/1386230100220280832
開頭見到Rocky鳩叫唔知發生咩事
但係見到湯巴你解說Rocky做手勢嘅意思就覺得佢地好窩心喎,
明顯Rocky精心預備過今日末放嘅ENDING方式
Astro呢幾個禮拜辛苦晒你地喇
多謝你地為Aroha帶嚟咁多個難忘嘅表演舞台
佢地今次打歌嘅成績的確有目共睹, 希望佢地保持信念, 繼續為Aroha帶來更多好歌同表演
每一埸表演上你地嘅汗水aroha全部都見到
好開心有你地嘅舞台同新碟陪我地度過左難忘嘅一個月
下次comeback再超越自己!
Rocky好warm
Sanha今日個髮型好有出道嗰陣嘅feel
著到咁型派心真心攪唔惦
我都覺ROCKY 好PURE 好TRUE
真係唔識講大話個個種
睇佢同fans video call 多數都係傻笑好可愛
係!真係聽得出佢好攰!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞