[AROHA] ASTRO 討論區(3) - 呠呠 ONE三連冠大發

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
MJ癲真係唔係扮
同埋睇佢啲膠片最好 因為唔使中字都得
https://youtu.be/DAjZR4BsPAE
係 睇黎要買定
做好將來去睇演唱會既準備

Btw 睇佢地演唱會真係冧到爆
佢地由頭到尾都不斷roha roha
仲要係咁好sweet 咁同你握手同你對望
認同呀唯一一個冇字幕都會想睇
基本上係冇內容
9成係到唔知做緊乜同鳩笑
但係好好笑好解壓
好想買
公司幾時出嚟take my money
快啲趁住個勢食多筆先得架
貪錢得嚟又唔識賺錢
大哥當兵嗰陣邊個可以唱到佢個part?
到時我一定會好唔捨得佢
冇咗happy virus
返工搭車真係唔敢睇呢條
驚死到仆街 隔離望實
講得啱, Astro無咗事但一個都唔係一個整體嚟
真心希望佢將來能夠成為大家嘅最車
佢可能覺得點玩班hyung都唔會真係打佢或者嬲佢
我都開始係
我一啲都唔資深
但覺得佢地各有各得意既位
同埋好鍾意呢種brotherhood
二代有無場控㗎?
Country讀成Company, 我印象中以前喺學校都聽到人讀錯過
應該買官方出嘅應援棒就有跟呢個功能, 最弊其他地方好多A貨或者普通燈光呢
無錯, 其他隊員唔多唱到高音, 可能要文彬頂佢
Astro唔似其他隊咁多人反而可以維繫到感情, 太多人同成日有人出出入入就難
二代有丫!
文彬上唔到咁高
何況佢有太多歌詞
唱埋大哥嗰啲同跳舞驚佢哮喘都似
三哈練下都應該唱到嘅 不過佢又係好多歌詞
Astro真係缺一不可
頂 啱啱想睇但睇唔到
我明明係喺bbangya tv到買飛
湯丸巴可唔可以happy share埋
講聲底忙內都係唔錯, 銀優就仲要練下, 感覺佢仲未識完全放鬆嚟唱
所以真係六星缺一不可
銀優次次玩鬥高音都輸
其實我情願佢哋全隊一齊去當兵消失兩年好過唔齊人活動咁多年
不過佢哋冇咁多fans 消失兩年到時實冇人記得佢哋
Astro喺韓國嘅聲勢同BTS、EXO比係兩回事嚟, 就算強如Bigbang、SJ出番嚟都唔同晒, 所以如果Astro六星一齊去當兵, 出番嚟結果都係解散
當然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞