一人一個JOJO最勁同最廢既奸角

157 回覆
46 Like 23 Dislike
個陣都唔係老闆完全體 唔計啦
佢唔係弱智
係eq 低
佢對住其他人係遊刃有餘 理性
但一面對joster就會自負 想證明自己畀人強 而戲弄對方 就算打三jo慬慎咗
當事情超出預算 佢就會情緒失控 嬲鳩 做更多錯誤決定
被JoJo打到喊
不過冷靜返嘅IQ就返到正常水平
扮frd潛伏返幾年
咪係 好撚噁心
反而DIEGO
配角來講川尻早人都算係 2jo level
完全見唔到替身情況下都可以迫吉良吉影入絕路
另外有隻噴毒老鼠都幾勁,唔係有東方幫手,1打1 白金之星都差d死
咪多得D meme 有幾多個真係睇過哂祖祖1-3部
睇完一已經中意唔落條仆街賤種
諗落 可能仲有聲優加成
勁唔勁我唔知
但係吉良吉影一定係最正嘅反派
吉良吉影嘅設定係好有趣嘅
想平靜低調過regular嘅生活,但又抑制唔住自己殺人戀手嘅慾望,同時又摚擁有毀屍滅績嘅killer queen 替身
果種性格上嘅衝突係好特別嘅
同dio,kars ,Diavolo 嘅大魔王心態完全唔同,吉良吉影只想過平穩的生活。
第六部普奇神父單純只係dio 嘅死忠
第七部donald trump 都幾過癮嘅,make america great again
OMFG
仲有Za!warudo好易令人入腦
ball breaker 差啲就贏到佢
之前肉芽比承太郎破過(仲要DIO唔知佢點破)所以穩陣起見都唔會再用
點建2jo打dio果陣唔用紫外光燈
Dio受歡迎我諗或多或少都關個聲優事第三部最尾同jo太朗打果集叫撚到
因為未照到就被時停
利申:鳩估
金屬製片可以點樣輸
第二部嘅Kars、第三部嘅Anubis同呢個人三個都放棄咗思考
我頭先睇返黃金之風,個Boss 其實係已經輸左比金屬佬,個Boss 唔係好勁,只要唔埋佢身,佢就收得皮
輸冇運
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞