一人一個JOJO最勁同最廢既奸角

157 回覆
46 Like 23 Dislike
冇啦啦曬十鳩幾秒拎架壓路機過黎把撚咩
時停承太郎郁唔到都應該可以叫白金檔
而且佢都有時間打走一堆刀
應該夠時間檔射線
Dio既敗筆就係通常佢覺得對手比佢廢就會攞人地黎測試下自己既能力 而且會調戲人地
係樓梯嗰下佢絕對可以殺左波魯納雷夫但係到玩搬樓梯
總之就係衰貪玩同自大
如果佢一早唔留係埃及快d上天堂班星塵遠征軍就唔夠打
由三部開始D主角同Boss都係鬥先手攻擊
邊個打中人先/成功開技先就邊個贏
荒木好似講過係氣氛問題
屌你老母劇透唔四重加密連仔快啲做嘢好𠹌嬲
第五部boss同第六部神父最屈
一個最後俾主角威能夾硬屈死先輸
一個最後勁到贏晒主角團,但係俾徐倫遺計偷雞
20世紀少年
雖然係無敵 但係郁唔撚到 最後仲要停止思考

佢想波波做佢條新o靚 始終佢有能力殺ice 而且dio有時停 又就嚟天黑
一個字, 型囉
個段時間佢同一個神父搞緊基唔得閒理咁多野
3JO 永遠反CUP 對手
劇透動畫黨又嬲豬
槍擊案嘅陪襯
最勁:
DIO

最廢:
變身/預言兄弟

咁講法, OP既烏爺咪好撚勁, 次次啲大話都係神預言,,,

其實啲作者有時都會用返啲舊QUE 去最新既時序入面
替身係精神象徵 如果佢唔係唯我獨尊既性格跟本唔會有世界咁屈既替身
SBR 嗰兩個DIO又點睇
咁點解2jo個替身咁廢
Dio智力有問題都最勁

問過killer queen未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞