[信主席真的會冚家產]皇家馬德里球迷吹水區 (261)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
洗錢咪即係話俾人知佢扮窮 同埋而家咁 都唔知仲肯唔肯黎隨時下年冇歐聯打

第二係個防中
佩雷斯開玩笑:錢不夠了 或者要賣賓施馬

賓施馬(Karim Benzema)又無辜「中槍」,皇馬主席在接受採訪時正談拉莫斯(Sergio Ramos)續約,結果話鋒一轉,竟然要賣賓施馬了。

佩雷斯接受了西媒採訪,記者問拉莫斯的續約問題,老佛爺說道:「我們在討論續約之前,先得好好踢完今季。續約拉莫斯之前,也許我們得先賣掉賓施馬。嗯,我只是開個玩笑。」

很顯然,佩雷斯這是在「抽水」皇馬受疫情影響,財政形勢惡化,根本沒辦法給拉莫斯高薪。

值得一提的是,皇馬今晨大勝卡迪斯,賓施馬攻入兩球,還助攻1球,是皇馬贏波的大功臣。但即便這樣,大領導這一句話玩笑話,估計也得把賓施馬驚的不輕吧。

thank you and goodbye benzema
你唔好氹我呀佩仔
佩仔已心力交瘁
佩仔從來都唔講笑
Goodbye
兩球
費基亞上場紅咗 少條友強姦
其實點解叫田徑佬
鳩跑
靠雞達菲真係含得
🚨🦠 @SergioRamos is no longer COVID-19 positive. {@AranchaMOBILE] 🇪🇸
下一個太子
佩狗躝未
勁到
佩狗落台當冇事發生啦
會員真人都咁撚無恥
淨係識9up
出埋啲膠po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞