乃木坂46討論區#473:松村沙友理卒業おめでとう!

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
見最多人解釋係ANN對乃太重要,主持點都唔可以落under
不過怜奈都一樣無選拔 個解釋都幾站唔住腳
咪玩啦
考慮緊買牙七親簽
買買買

演藝圈不嬲都係有關係行先,屋企出身背景同啲高層有關係有咩咁出奇就係成日覺得佢份人低調、性格好,但表現唔算太過出眾/高人氣,所以先咁諗

咪諗邪野啦,如果有,一早中文春炮啦
好似係最近26單嘅事
花花成日扮胖虎花咁樣讚佢kawaii
喺後台一姐會拖花花手
多假嘢
睇真啲先好買
又唔使太陰謀論
純粹係2期要派個代表入選拔
而OL嘅村外job多過日奈子
順利成章就用OL做2期生代表

退一萬步,如果營運係跟人氣排選拔,就唔會有27單呢個陣啦
唔該巴打
見有人提出話營運係咪好憎2期,先討論下,OL無可厚非PR做得太好,呢個我覺得係唯一理由

派1個又真係諗唔明,只可以話營運係睇錢份上,邊個勤力/幫到營運就出邊個
咁SONY就不嬲睇錢份上,你見OL係早過日奈子揸夠400部個握,佢就唔止係公關做得好嘅
或者咁講,姐姐飯同四期飯係兩班唔同年齢層嘅人,而家姐姐坂走剩OL同高山,營運嘅角度就緊係想keep住姐姐飯大課長嘅荷包,理所當然就要留住OL
講到尾,啲人只係屌今野點解要直接cancel咗臭臭個2期位啫
堀同OL係2期選拔鐵膽 其他2期唔入選拔係常態
唔放其他2期入選拔呢個決定應該簡單過踢走OL好多
如果宜家呢個時勢OL跌under咁今野真係等收刀片

更何況今野應該都唔忍心放個年近30嘅大前輩落under
2期得翻一個真係幾心寒
講真嘈得最勁都係2期又被犧牲 同4期唔入under呢兩樣啫
針對某個mb就好無謂
最後嗰句就係答案,營運都要同老細交數,OL市場價值我覺得仲高過堀
除此以外啦 我諗營運都想選拔組有位姐姐睇住D妹妹
田豬都講過話會私底下搵OL傾計 問佢一啲意見
其實睇咗咁多單
會浮動嘅只會係啲細個/未試過連續幾單入選嘅mb
蓮加試過福神完落under
OL高山依啲基本上一定入選拔直至卒業
你抽一個入開嘅mb出嚟
嗰迴響一定比二期生得一個入選大
諗起蘭世係con講嘅野,真係幾傷心
仲有日奈子

4期係要比多啲機會佢地吸經,遲早都要交棒,3期都急急腳上緊,但2期真係好無奈...
2期近排啲mail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞