今日個個都講193 咁我講下佢隊友Dee哥

352 回覆
2387 Like 47 Dislike
冇人想支持個poki
咁食真係好傷身 希望佢哋以後都唔洗玩呢啲所謂食物
咁閪鍾意講正負評丫嘛,下邊呢個post正評多過負評喎,咁係咪姐係認同食藍店冇問題呀傻鳩? 屌你老母你呢啲垃圾淨係識拎正負評嚟評論人哋言論,正傻鳩

[旺角呢間酒樓阿姐同副總經理咁撚吋?] 應該得到阿布泰式懲罰!
https://lih.kg/2491952
支持何啟華一哥
頭先睇重播覺得佢幾man 同埋應該對人幾好支持一哥 希望佢可以更加紅
上面啲留言係乜嘢事
有條撚樣就無啦啦話人哋唔夠黃
拍左9嗚MV唔黃?演唱會扮記者會串政府唔黃?
真係屌佢老母,全部藝人同你上前線好唔撚好?
之後就講乜撚JB,踩鳩阿Dee
咁多年前嘅事,道歉都已經道埋
又喺度講乜撚呀?再者
竟然有個話乜撚JB紅過阿dee同error
做乜撚嘢事?乜撚嘢JB聽都未撚聽過
問心嗰句,Dee 出街同埋JB出街,你覺得街上面啲人會認得邊個?
一個玩rap,一個綜藝明星, 都唔知比較黎做乜撚
你成日聽嗰個JB,唔代表佢好撚紅
覺得佢其實唔好笑 好撚尷尬 唔明有咩好吹奏
八両金就更加唔知做乜9 完全係過街老鼠
希望3爺可以單飛
呢個年代食煙有幾閒
利申:唔食,好憎火車頭
食煙呢樣野其實真係好閒
但viutv班藝人同tvb個班真係高下立見
dee就直接被隊友爆出黎,比人講,都扮下野講笑話唔好比花姐知
但睇返tvb個班,一比人影到食煙
就兇記者,問人影乜9,仲差態度
佢地無諗過其實依家呢個年代
觀眾想睇到既係藝人既真性情,唔係tvb作出黎個D乖乖形象
其實觀眾真係好厭倦虛假嘅藝人,不過過份sell真性情sell到over哂嗰d,即係FYY嗰d更乞人憎
老實講
fyy我都係覺得假,係扮出黎,真係幾明顯睇得出
佢咸濕個種性情係真,但電視上都係扮野多
唱作人投viutv一哥何啟華
之後error遊2,佢爆返花姐都食煙
話佢兩個仔唔知
造票夾爆花姐低胸
唔知error 同mirror 其他人食唔食煙呢

原來花姐2個仔都唔知佢食煙 一係佢哋好少見,一係花姐煙癮唔勁
其實最好笑係Dee哥上試當真有講佢唔想俾人知佢食煙
點知俾班隊友爆
依家所有有睇ViuTV嘅觀眾都知佢食煙
仲有無頭髮都係狂俾人爆
之前套向西SP好多食煙鏡頭
覺得佢幾好笑反而
雖然淨係睇過兩集考有feel
俾人爆
俾人笑
全民造星我係支持佢同龍志權
呢個唔講都睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞