今日個個都講193 咁我講下佢隊友Dee哥

352 回覆
2387 Like 47 Dislike
你都幾撚得意 人哋出歌diss人就話人小鳩氣,叫你放下警暴仇恨就我跳脫,咁點解你唔可以大方啲 唔好小鳩氣唔得?
咁我就唔可以話柒頭Dee口臭? 咁我就唔可以表達我buy JB?
Error啲師奶fans真係好鳩煩
得193個人真係有正義感
好心呢位華dee靠自己實力上位啦
講政治立場真係排隊都未到佢,企開d啦
我了解咗,但我就唔可以話柒頭Dee口臭? 就唔可以表達我buy JB?
盲撐似乎係你
講得好笑業餘同燒埋retroll真係令我最睇唔起jb
咁你都了解下成件事先ok? 我一開頭話我buy JB,但條傻鳩就乜都唔理 一鳩ban埋嚟話我分化? 姐係咁 佢話我分化就可以? 我唔可以屌返佢嘅? 轉個撚頭你又唔知係邊跳出嚟做架兩,叫你啲手Joke唔好乜鳩都話分化先啦 同埋麻煩帶佢睇下精神科
美女郊遊遊佢做護旗手
真啊
仲要花姐叫阿dee個時個語氣都好真心
即係咁,當日做mc講一句hurt親你,先不論當時係搞氣氛定真心串你,事後say左sorry渣埋手,你拎黎同警暴比,一班細路比人打到爆曬江,你會唔會覺得自已個腦有d問題? 用下腦啦細路
算啦無謂同佢嘈,睇番佢出過既post都係attention seeker黎細路仔鐘意周圍屌下開下戰咁
要駁完你先可以笑鳩你?
嗰條友知名5毛嚟㗎喎

大家請支持吓 Error 新歌
I promise

https://youtu.be/aCMUrPg_A4I

即係咁 係人都會小鳩氣 係人都會記仇,我只係將個情況轉講警暴問題你就覺得警暴要小鳩氣 要記仇,依家JB係聖人? 唔可以記仇小氣? 冇撚啦啦就話人小鳩氣 話人出歌diss係記仇,咩玩法?

Btw我屌你老母仆街冚家剷 生著你呢個智障仔真係前世唔修,你記住唔好小鳩氣屌返我呀你咁大量 柒頭智障仔
不要嘗試同傻仔講道理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞