XRX 67 又買新車 silvia s15

86 回覆
39 Like 4 Dislike
岩呀 我出返去先啦
你呢番說話不如落運吉署講

留意返吖
車輛二手買賣本來就係好平常嘅事
轉頭未入返黎
以佢咁多架車
就算一星期出一條片
一架車起碼輪一季先出到一次片
架S2000咪改咗好多個stage,再搵埋車手一齊試
到大改嗰陣
佢地呢啲haters就會話
改到鬼5馬6 都唔係原來架車啦 真心愛車又點會咁對架車
佢賣幾部JDM都係因為特別版唔捨得改
改supra睇唔到 改r34睇唔到 改86睇唔到
改s2000睇唔到 改nsx睇唔到 連改拉利都睇唔到
再屌xrx唔改車唔算愛車 你屈撚到

等到下一個入屌鳩67嗰陣佢就會入返嚟
然後話”啱呀ching 都係你清醒 不過呢度唔屌得67㗎 不如我哋一齊出返去睇吓幾時再有人嚟屌鳩佢啦”
等佢架supra出片個陣應該會有
架s15唔知佢係普通玩定會認真上大角度底盤件
如果真係用嚟飄
改camber唔少得啦
愛生活淨係食同一個飯 聽同一首歌 j同一套av
諗諗下其實佢係連基本concept都搞錯咗
老婆係個體,女人係大類:
「老婆」係咁多「女人」入面嘅其中一個;
而「車」本身就係一個大類,
「S2000」係咁多「車」入面嘅其中一款。
所以「鐘意車而換車」嘅類比,應該係「鐘意女而換女」,
咁其實換畫就唔等於我唔鐘意女人嘅,
唔通同女朋友分手就等於我轉gay咩

聽落似冇錢冇得揀多啲
我諗上面位巴打話要"不斷改善改良自己既車"啱睇阿皮呢類多啲
https://www.youtube.com/user/asdf154g/featured
自己洗錢買車改裝拍片都比人話唔愛車
唔愛車果d只係當車係代步工具
而唔係玩具
愛車咪好似鐘意玩女人咁,有能力梗係每個星期換女。有能力梗係買幾十架車番黎玩。唔通好似我地咁揸死一部車,之後睇幾十份車評就叫愛車咩
可能佢就係拍車男,水人買車先最愛車
力撐你的說法喺車台敢講真話的巴打不多
你識唔識車架
仲要唔識改車,亂改一通
細路仔咪睇到好high囉
真係玩車覺得嘥鳩氣啦
真係好似你個名咁 廢事嘈
拜拜
我反而想知上手車主真係捨得架車攞去做飄移車?
佢Keep到部車直版全原裝,賣咗之後一個屈尾十撞到凹曬,畀着係我會好傷心
望住你個reply... 望下你個名, 再望下我個名. 講完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞