XRX 67 又買新車 silvia s15

86 回覆
39 Like 4 Dislike
為咗學飄移直接買架車返黎https://youtu.be/63Xy3BlMmuk
屌 收皮啦條友 都唔係真係愛車之人,貪新鮮。
你酸撚到
咁撚愛車學佢揼幾十個出嚟改project car囉
貪新鮮買架廿年車
香港都冇地方玩飄移
靜係靠個個飄移學校玩東甩打圈
好難再有進步
佢冇屌錯wo
每個禮拜買隻新寵物話自己好愛小動物?
每個禮拜換女話自己真愛?
點解鍾意車唔買得車?
唔同車有唔同好 有錢買多幾架有咩問題?
佢買新車 佢啲舊車有冇屌佢出軌同佢分手?
係咪要揸死一架車先叫愛車?
有咩好酸? 佢唔賣佢啲車我就respect佢啦。

自從睇過佢賣車啲片就知條友跟本唔係真心中意,只係見呢架呢排多人搶,多人講,咪買來玩下囉。

買撚哂啲喉返來改,之後又拆返,多鳩餘既。

佢愛車? 惜車之人一定唔係佢囉。
做兒子有錢有時間咪玩下車,吹咩
岩呀 愛車同惜車有分別
啲人鐘意高達模型 唔通又淨係可以買一盒咩
你死啦 喺兒登講67壞話
每部車揼錢出嚟同你拍片分享 又會自己搞project car
拍完超跑又同你拍jdm 甚至韓國車
如果咁都唔叫鍾意車 點先叫愛車 你講下喇
唉唔記得咗唔講得67 壞話,而家比人追擊。
佢最愛車👍🏻 我出返去先
其實個個玩車既channel都係咁既模式黎run,
買車->玩->改->玩->下一架, 唔係邊有禁多野好影
香港又唔係好似外國禁大可以玩road trip
佢已經係keep得多車個啲黎
多謝67拍咁多有錢人離地玩車既片俾香港人睇
知道咩叫貧窮限制咗我嘅想像
如果係頭d fans 點解唔買180sx
咁點先叫愛車啫 小弟等大佬指點我喎
買車就叫唔愛車 係咪唔揸車先叫愛車
無形勝有形 無車勝有車 玩車嘅最高境界
弱智就收返埋啦 比喻都唔撚識
玩撈靜係可以玩一隻?玩figure淨係可以玩一隻?儲漫畫淨係可以儲一套?
香港youtuber有邊個DOM本過佢..
佢拍一集成本平平地換零件都10幾萬
好期待佢今年d車嘅發展
以我既睇法就係不斷改善改良自己買返來既車,希望做到最好既表現同性能出來,突破自己同架車既交流。

而唔係不斷買新車返來跟住叫幾句話好撚柒正呀屌,wooo,之後就唔見佢出片再渣過咁囉

不過算啦,人人都唔同睇法係咪?

你既愛同我既愛都唔一定一樣啦
大佬佢channe幾十條改車片
channel*
用生命同死物做類比
佢應該係智力有些少問題
你自己都識講你既愛同其他人既愛唔一樣
咁就唔好話Richard唔愛車啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞