香港酒店討論(14)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
呢度可唔可以講月租
1000左右有咩推薦?
芬名/hari/tuve/little Tai hang
有冇邊間好/有人住過?
條友藍絲黎嫁
每日係save hk 屌後生
book 24-hour package/book多幾個鐘,自己book套房咪唔洗r囉,自己唔願俾多啲錢又要屌人唔free俾佢,奉旨嫁咩

呢啲人去街市買菜人哋唔搭多條蔥俾佢,佢係咪都會屌人
但係有啲酒店唔俾會員福利喎
例如suite upgrade
【KKday獨家28折 - 阿拉斯加帝王蟹肉海鮮晚宴】海景嘉福洲際五星住宿連自助早餐、外帶下午茶、3道菜晚餐震撼優惠 - 海景嘉福洲際酒店 InterContinental Grand Stanford Hong Kong
https://www.kkday.com/zh-hk/product/118089?cid=4904&ud1=detail-share&ud2=app-android
四間只住過hari
會再encore
咩房?有咩好?
我klook book 880蚊三點check out包早餐

間房唔大但明顯有設計
床同被都好軟
沐浴露洗頭水好香
電視有airplay
早餐semi buffet
服務好好
mark左anniversary 上到房已經有cake同手寫card

不過記住早d去check out,星期六果日我諗d人可能要排好耐
仲要係酒店門口排隊,d路人會睇到好長既隊
另外夜晚響火警鐘,唔知道係咪無mic定點,唔講係誤鳴定真係要走火警
見d人著浴袍準備走,好彩熄左

如果無其他酒店會籍,880住下幾抵玩
淨係見到佢寫新冠肺炎
Little Tai hang 同tuve都住過
Little Tai hang算新淨舒服 會想encore
(Hari同Fleming遲d都想試)
唔批我post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞