放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(243)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
記者ho ball
留名睇直播又喊
段錄音真係出晒事
原音點解仲可以幫得落
其實係e個stage Say Sorry 係無得走
又何解個呀媽有資格推個男出黎話佢錯d
你以為你係英女王定法官lol?

原音呀原音。不要一子錯呀。。。。今次PR....

小賴都已經好比面 比記者問都只係答 無分手 唔多講女方
如果連佢都出聲_ 你地就真係無
其實咁樣仲令人覺得嘔心
原音要唔要請PR
價錢:澤仔
千錯萬錯都係你哋錯
我冇錯
其實都真係無得兜。。
係 明明名義上張暐弘係佢經理人黎
但我想問佢有咩career exposure可以有資格做人經理人? 你教到藝人做人咩?
之前正常時期咪叫柏良幫下手接job 柏良真係幫下手架咋
佢地好似覺得求其推個歌手, 推首歌, 有人鐘意, 咁就得, production house可以取代傳統經理人
喂你有本事就做個d唔使上電視用大氣電波嘅音樂人, 抖陰個d, 咁咪可以只做音樂就只做音樂lo
原音美其名音樂公司, 實際上兩個藝人都係綜藝起家架
你估仲係幫慧如係yt upload幾條片咁業餘呀
由出道開始, 條友vocal training, 幕前肢體語言, 談吐技巧, 全部都由大執啦, 呢d咪經理人責任lo
Mani都識叫阿嬌收下把口, 唔通你會識叫呀?

成間公司信撚哂兩母女+埋阿哥, 到依家都係呀
連做基本生意點樣同合作伙伴保持安全距離都唔識
龍家二少撞爛十架法拉利都唔夠你地黎蝕啦咁搞法
佢想捧新人捧第二個唔得嘅
係都要捧呢個
真係痴撚左線
呢啲真心為佢地好嘅cm 講左佢地都唔會聽架啦。。
見唔見到最右邊拉網頁嗰條bar
3號 至依家只係過咗13日
但係bar 個長度勁幼 仲要去到中上段
唔知係呢13日入邊 佢哋仲傾咗啲咩呢
點解可以得閒傾咁多計嘅
佢係咪俾人落左降頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞