放射天團五堅情!娛百狼人殺 & 叮咚五堅情討論(243)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
要死一齊死
我係阿茶。

呢家人真係顛架wo 鬧左咁大件事出黎
惗住搬個老母出黎打電話投訴學校老師就解決?
聽聞佢首新歌拍埋MV架啦wo, 出唔出呢
全運高雄巨蛋好唔好問埋原音賠錢呢本身惗住主推采子selling pt架wo

有無係過一齊我理撚得你
如果你個女係心智不健全無獨立承受責任能力 唔好推佢出黎幕前呃錢啦好無呀 22歲wo
刑事負責年齡係14歲呀 你個女個時上網亂講野都要上庭啦
我都無見過有任何八卦新聞搞到咁樣都可以推個老母出黎解決咁搞撚笑
出面已經好多人話, 你係學校亂咁勾三搭四無人鐘意你就你自己事, 出左黎社會仲係咁樣做就無人原諒你
跟住轉個頭就dat個老母出黎, 可見成家人都真係覺得22歲係兩歲
但佢以前屌一個32歲一個30歲嘅男人個時好撚大聲架wo, 鬧我地酸民個時好撚大聲架wo
乜原來鬧人就心智年齡老屎忽, 出事就即刻變嬰孩架
你怪獸家長, 佢溫室小花, 係你地自己嘅事, 唔係惗住用學校個套可以解決下話
真係要講聲屌你老母

ps大大聲講埋我個人觀感
我最初對采子無辦法十足十信任
係由佢老母戴黑超係簽唱會上台大讚龍女開始, 我聽落只係聽到佢讚隻金龜, 而唔係讚緊一個老闆
再加上由頭到尾采子出道開始聲稱讀護理又係佢老母叫佢讀, 讀完唔使護士又唔好做係屋企等人挖, 跟住唔想簽原音又係佢老母推

所有野一體兩面, 我地當觀眾覺得原音個個都好好, 就自然咩都用哂好個面惗佢地
但當個信任有一絲動搖, 就會由頭仔細惗返每一件事
大大聲同你老母講呀
你個釣金龜大計失敗啦
管下你個女把口先再算啦
佢22歲架啦有本事要人燒咁多錢係自己身上無本事負責任
佢係低能嘅話帶佢睇醫生啦

蕭婆完畢 我可以收負皮了。
加埋何遲下會出嘅聲明
花生停不了
點會冇
得幅ig對話唔會引到咁多frd幫佢出面講說話
嘩好期待
快啲爆出嚟啦等唔切喇
邊有無人係澤仔身邊
老細辛苦5.6年先唱到legacy
自己一出道就legacy
轉個頭話公司唔比錢你治裝搞到要淘寶
冇錢又會比你開legacy嘅
想像下啲弱智采虹會點鬧先
「你侵犯別人隱私還好意思發出來?
「她才22歲,很年輕不像你!現在大好前途被你毁了!
「那麼愛搬弄是非難怪何要跟你分手

可唔可以覆下呢個cm
我load唔到#5xx之後嘅cm
要靠notification㩒入嚟
Yo
希望有閃卡睇
救兵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞