[非支那驚] [I/A] 阿爾克納:命運之輪 (8)明天出快速合作!回家吧!

744 回覆
1 Like 0 Dislike
冇所謂 不過解合作任好快 1turn輸左佢就解到
我地用tg俾no.解
入黎幫手解下公會任,自己又儲到卡同文物
點入
search LIHKG
聽日join 返
啡蛇係咪巴打黎?
放心留左 講定名 頭一兩個字認一認你
Li
推推
Apply 左
Push push
推推
LIHKG 公會仲左1,2個位
入嘅巴打係到講聲 或者入tg
有無tg link?我啱啱退咗之前嘅公會,聽日先可以入
你search LIHKG 簡介加左TG
send game名俾佢
入左official discord勸退左我 chat全部講緊隻驚就死
個到有班老屎忽係到 棄game冇屎痾係到呻 有啲bug或者活動改善左不過佢哋都冇玩唔知 係到9up

其實睇你想玩咩 如果單機pve/pvp暫時都冇問題冇咩bug
想coop play就唔好玩 等下 佢要成個system 砍掉重練

5星得呢啲 大卡得世界同6弓 使唔使重刷
慢慢玩會齊哂我長期掃完體就算都齊角差四張大卡
五星人 唔駛追 玩落去一定齊

大卡弓卡個人好推薦 因為佢4星有海盜隱藏角 應該兩星期後復刻 你依家慢慢草定石抽岩岩好
世界都好好 百搭

暫時輸出最高應該
職卡 惡魔 愚者 呢3張定左 其他兩張睇餸食飯有咩擺咩

入公會就search LIHKG
有冇巴打ex字頭
推po LIHKG 公會有1個空位暫時
#公告 #1.0.13 更新內容搶先看

各位召喚大師們~ㄤㄤ:two_hearts:

艾瑞絲:crystal_ball:要跟大家介紹即將更新內容~

更新內容請參考下方:

更新內容:arrow_forward::arrow_forward::arrow_forward:

★ 新增公會討伐

★ 新增2種侵略BOSS

★ 新增阿爾克納召喚積分(星星的記憶)及記憶的商店

★ 製作 - 新增煉成系統

★ 新增每月簽到簿

★ 新增全新活動

1.0.10 更新內容介紹:

https://www.withhive.com/notice/45314

請持續關注粉絲團公告!
推下po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞