[非支那驚] [I/A] 阿爾克納:命運之輪 (8)明天出快速合作!回家吧!

744 回覆
1 Like 0 Dislike
有無人覺得UPDATE左之後好難禁"確定"?
禁幾十次先禁到

應該打完10-15就唔玩
D活動又唔好玩 連線又廢

我諗關loading 事 右下有keep住載入?

開服就玩 未中過大卡 心很累 唔係我放棄佢係佢放棄我 保底/換 有一半pvp 卡
我以為全部怪一樣錢

Cls 我儲左300抽有兩次都係教宗
可以覺2
幾好
寧願多幾張新卡
點解可以玩到成5萬戰力
我打10-11合左6隻都3萬幾
6隻就收收皮先
人地8隻
仲要 8lv 哂 可以裝2件文物
Hidden hero 其實好冇用
4星隱英得冰弓pvp好用
其他廢的
因為d 技靚都唔夠普通5星既數值好

5星隱英就慢慢等啦
玩左咁耐
隻首席係第一隻升滿10lv 親密既角
巴打好勤力打關
龍騎同首席8lv 裝雙文物先可以一次過解哂3個階段
呢個lv3 算最難打了
排位係
最上排 巫女 水精 修女 龍騎
第二最前 鐵匠
第三排冇野
最下排 首席 首席 巫女

冇買魔鏡
中途買夠5-7粒魔方就夠開第8個位出到呢8隻角
修女唔好上主教
修女加20%防好緊要
唔洗比火龍咀炮秒

850共嗚
2lv巫女連文物都冇裝 冇咩特別
8lv龍騎2件+血%文物
8lv首席2件+咒%文物
鐵匠加30攻咒幾吸引同埋為左解4隻火屬先出 我冇上文物
修女 加咒文物
5lv水精都係1件+咒%文物
開服就玩.日日mon po..靚卡起手...越玩越悶
早過你棄
就棄個時中左張職業卡 吊緊鹽水
隻首席先得6lv跟唔到

上巴哈 見到有人堅持解目標用 轉屬章都解到
eg 目標火屬兩隻 用兩個火章轉屬

依家打緊hard好有啲難過 未驗證到
但我係4隻火屬轉哂做其他屬都解到4個火屬個任務
我都係咁解任, 係唔知有冇更新左兩種都得
好似好耐無玩 , 都係得閒入下game解任 / 消體力
各位還好嘛
都係未夠力打lv3
我中好多張大卡呀
730都未過到10-15
如果過到我會放個ACC出黎 反正無LINK到

玩係好玩 不過連線, SYSTEM , 活動 都做得好差
唔要你個ac 我第一次係用風精 之後首席(7xx共鳴)(冇魔法師)都過到
不過有5星文物俾佢哋

連線好似用data玩冇咁易斷 有冇人覺得都係?
同埋暫時目標定打贏一次活動lv 3
希望升到一隊打最高戰boss
用咩都係咁斷
重要係打打下先斷, 斷完當你無打過
曬時間
仲有冇人玩緊?
已經450抽無中過大卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞