[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(194)等待傳聞中既六月回歸

1001 回覆
30 Like 4 Dislike
唔似係解散
有人走有人留咁先真係驚
6個一齊走應該係sm 傾唔掂
一齊轉去 hybe / 另起爐灶
個人希望另起爐灶 自從比人收購之後女友d style 冇以前咁正
當然條路會更難行
可能過哂檔唔做buddy
自組公司好難得呱 點解要咁冒險
同意 慶幸係一齊唔續而唔係一兩粒女唔續
做咩鳩野, 上一個CB, 說好的IDOL RM呢, 唔係話仲有好多集可以上嗎.
我屌丫, 接受唔撚到呀
一齊去Hybe其實咪又係sm
發展方向唔同
可能SM新女團都未定到形像
亦可能走清純POWER
轉去HYBE
可能發展上有更多層次
不過班ARMY肯定鬧硬
Sm係自營既話 份約唔同
咁轉hybe 真係會多好多資源比小女友
如果無人接 就變做解散
係就好 唔知班女而家諗梗乜
Somu搞新團全力放資源落去 班女等HYBE搞掂
我諗就算掛名都好應該都唔會解散嘅 往好嘅諗 點都好都係一大突破 哈哈哈哈哈
陰謀論

1 房爸爸,蘇爸爸撚狗(Buddy) 論:等你班畢地大安旨意佢地一定會長久,一定會續約 ...野又唔買 ...買又買得一隻半隻 ..依家比你地感受下佢地真係會散Band , 你班仆街要珍惜,比多d 錢班女駛😡

2 過底Hybe 等公司可更有效運用資源令旗下藝人有更好發展:以前SM 同BH 一直話係兩個lable , 獨立運作 .. Hybe 想搵BXS 同女友合作,帶佢地去另一個位置都做唔到 ,原因好多fans 都屌來屌去,怕合作反而累左大家 ..如果真係簽Hybe , 大家已經一家人(家人應該唔會談戀愛,好似係)無咩好屌,同埋屌都無用 ...

3 SM 新女團出道舖路 : 如果女友真係過底Hybe , 來緊SM 出新女團時,Fans就唔會互相傷害,大家都話搶對方資源而出問題
小小突然不過等幾天看看
而家唔宣布應該係六個仲未完全同HYBR傾掂數,所以唯有等
班army係咪都鬧嫁啦屌
等22號啦 我信
其實我覺得由Bighit 收購左SM時已經開始傾,無理由去到呢個時間仲有野要傾 ..一係搞掂,一係搞唔掂 ...我希望係撚狗多 ...
一家人應該唔會談戀愛
不過諗諗吓覺得機會都大 班女應該都唔會咁冒險真係簽第二間公司或者自組呱

MY HEART IS BEATING FOR YOU
我都覺得係撚人多 撚得好成功 氣都透唔順
望就咁望啦
自組 真係不如 急流勇退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞