【突發】正式宣佈 三哥係終極藍店

318 回覆
92 Like 1134 Dislike
依家覺得仲做緊cctvb每日任既我好on9
岩呀,人地俾錢落下廣告姐,唔應該派嬲洗版杯葛既
唔好鬥黃丫嘛
咪問啦,自己鍾意食就唔計藍店啦

睇下樓上,我先畀人話完係PR
總之同自己意見相左嘅=PR五毛mon po狗

淨係識極端化

唔食主要請新移民嘅舖頭都可以spin撚到有一個新移民都唔幫襯得
咪極端化啦

比例先係重點

主要請新移民同請一兩個新移民已經好大分別啦
低難度人生

持相反意見=pr五毛打手mon po狗
雙重標準到有啲人

蘋果比藍店落廣告賺藍錢都比人屌

三哥向港鐵落廣告比錢藍賺屌下都唔得
唔想畀人話幫襯藍店

但又鍾意食支那雲米線
除了小舖,可唔可以講有咩舖頭可以唔請新移民?
主要

我知你搵到個point好想表達,重要重申多一次

但希望你覆之前可以睇下你覆緊啲咩先

已經講咗,重點係比例

香港呢個階段基本上冇乜舖頭可以一個新移民都冇

是其是非其非,何必以冇新移民為前題極端化個討論,將我成個point扭到一個新移民都唔接受呢?

btw你想知我可以分享

分享之前先定義,我相信呢個討論嘅語境入面,新移民係指中國落嚟果啲,其他國家不包括在內

Paisano Subway Jollibee fiveguys

呢啲唔算小舖喇掛?
咁係咪叫佢地貼個員工表出門口?上面寫明請左幾多人,有幾多全職以兼職咁等等?
咁cap個個都肯定藍絲啦 藍絲嘅嘢你都信你都跟?比得你睇個居心就係想人杯葛三哥 你都照踩入個伏度咁on9嘅?
睇字好似好兇狠 現實肯定係毒撚 唔食譚仔就光復香港 笑死人咩 天琦睇到真係寧願坐多幾年唔出黎 當初一句競選口號 原來罷食譚仔就做到
你點影的?
樓主on9仔
出現了
其實有冇諗過三哥根本無care過你地覺得佢黃定藍 根本無諗過係黨鐵落廣告就會變藍店係黃係藍都係你地上哂腦係到FF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞