【突發】正式宣佈 三哥係終極藍店

318 回覆
92 Like 1134 Dislike
唔黃唔藍既就放過佢
唔合理嘅騷擾唔好
就算唔賣廣告 你話佢d食材係大陸黎都夠引到d人出黎反啦 然後有人反駁你就話佢自己鍾意食就雙重標準 洗咩咁能煩影張相post上黎
藍屍冇乜同路人所以想搵多啲同路人
佢旗下加藤屋又點計先
屌你老母人地都無政治正確係度玩分化逼人同我地對立大撚把藍紅公可以去玩你走去批鬥間無幫支共表態嘅?

你唔撚識fb要求唔好係狗鐵落廣告先架咩?
用apple用google一律當藍絲 樓主五毛 拉
邊撚度落tvb呀

你講句我搭黨鐵死全家先啦五十步
聖人狀態 要識光合作用 唔可以賺錢 最多俾你打和 最好做善堂 前世今生三生三世 與紅色藍色資本無關 最好空氣同水都要外國進口
黃店就可以淘寶
黃channel 就可以賣藍廣告
黃絲就要守十誡
香港所有野都係比狗食架喎
先唔講依啲,樓主畀錢黨鐵但批鬥畀錢黨鐵已經夠矛盾
冇表態嘅係TVB度落廣告都抵杯啦

三哥唔杯至少要嘈啦

唔嘈撚知你班人對佢係黨鐵落廣告

下個月佢係TVB落係咪又唔理啊
其實我只係帶出一個問題:就係三哥仲係唔係一間值得幫襯嘅店舖
到底仲幫唔幫襯一間党鐵落廣告嘅餐廳
同我嘅個人身份冇乜關係
你根本由始至終冇觸及過真正嘅問題
一直只係judge我「搭党鐵」
做黃絲就黎要做到餓撚死
當初我同身邊啲fd都會 依家就算鳩數 睇透左
不過吉野元氣都係不了
咪on9啦咪又係照食,on9先繼續同佢玩
吉野元氣大家樂依d我唔會食
分化撚 收皮啦

樓主坐黨鐵 係終於藍撚
港鐵雖然係公司化 但係其實係公共事業
你係咪唔用醫管局啲醫院?
無問題
大班賣月餅都好多廣告
又tvb又黨鐵
黃絲照樣話佢黃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞